Nick uit 'Big Brother' en Lisa uit 'Love Island'.
Volledig scherm
Nick uit 'Big Brother' en Lisa uit 'Love Island'. © RV

Lisa uit ‘Love Island’ haalt uit naar ‘Big Brother’-Nick na stukgelopen romance: “Ik was het beu een geheim te zijn”

ShowbizzNick Kraft, finalist in het meest recente ‘Big Brother’-seizoen, is in ongenade gevallen bij ‘Love Island’-deelneemster Lisa Moerman. Het Playboy-model dacht met Nick de ware gevonden te hebben, maar dat liep met een sisser af. “Ik heb er genoeg van”, klinkt het. Nick zelf is geschrokken van deze uithaal. “Het klopt dat we gedatet hebben, maar van verliefdheid was nooit sprake.”

2 reacties

 • ELIANE VERSCHAEREN

  2 maanden geleden
  Ik vond Nick ook niet altijd eerlijk in bb alles moest verlopen zoals hij dat wou Veel van de kandidaten zijn in val gelopen Nee ik vindt Nick echt niet aardig
 • Tine Dem

  2 maanden geleden
  Die Nick is een verwaande kwast , die denkt dat de evenaar door zijn je-weet-wel- wat loopt. Dat zag je overduidelijk in BB.
 1. Luc Appermont in ‘Ik Wil Een Kind’: “Twee mannen die een kind grootbrengen was ver van ons bed, maar het is een gemis”
  TV

  Luc Appermont in ‘Ik Wil Een Kind’: “Twee mannen die een kind grootbren­gen was ver van ons bed, maar het is een gemis”

  Maandag 18 oktober doorbreekt Dina Tersago in ‘Ik Wil Een Kind’ het taboe rond bewust co-ouderschap. Bij deze niet-traditionele gezinsvorm spreken twee of meer mensen af om samen een kind op de wereld te zetten en op te voeden. Zonder romantische relatie, maar met een verbintenis voor het leven: een gedeelde liefde voor het kind. In de oproepaflevering zet Dina het thema op de kaart en gaat ze op zoek naar geschikte wensouders. Ook Luc Appermont vertelt over zijn kinderwens.