Linde Merckpoel, Bram Willems en Eva De Roo presenteren opnieuw de Warmste Week

Linde Merckpoel, Bram Willems en Eva De Roo zullen de Warmste Week opnieuw presenteren.
VRT Linde Merckpoel, Bram Willems en Eva De Roo zullen de Warmste Week opnieuw presenteren.
De presentatoren voor de Warmste Week van Music for Life zijn bekend, en het gaat om hetzelfde team als vorig jaar. Vanaf 18 december zullen Eva De Roo, Linde Merckpoel en Bram Willems opnieuw de kou trotseren voor het goede doel.

Studio Brussel kondigde de Warmste Week aan met een een Facebook Live vanuit het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. De drie presentatoren moesten daar op een dok wachten met hun rug naar de camera tot er voldoende vlammetjes verzameld waren. Zodra er genoeg 'warmte' werd gestuurd, doken de drie in duikpak (inclusief zwemvliezen) de ijskoude vijver in. De aandachtige kijker had al snel door wie er onder de zwembrillen verstopt zat.

Onder het motto “iedereen zorgt voor iedereen” zullen ze een week lang non-stop live radio maken vanuit het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Nieuwe locatie

Dezelfde gezichten dus als vorig jaar, maar de locatie is wél nieuw. Dit jaar wordt er niet uitgezonden vanuit De Schorre in Boom, maar vanuit Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Onder het motto "iedereen zorgt voor iedereen" zullen ze een week lang non-stop live radio maken terwijl ze moeten slapen op een drijvend ponton.

Maandag maakt Studio Brussel alle info over de Warmste Week bekend. Het staat wel al vast dat er plaatjes gedraaid zullen worden voor meer dan 1.000 goede doelen. De Warmste Week start op maandag 18 december.

De drie presentatoren doken de ijskoude vijver in.
Yannick De Spiegeleir De drie presentatoren doken de ijskoude vijver in.
Eva, Bram en Linde.
VRT Eva, Bram en Linde.5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Georges Vande Velde

  Goede doelen??? Eerst ik en dan de rest zeker !

 • Jurgen Van Den Bergh

  Ik kijk niet meer tot ze dat glazen huis terugbrengen. Er was niks mis met dat concept.

 • Kelly Verlinden

  Er was een tijd dat StuBru leuke presentators had om daar te presenteren. Nu hebben ze deze flauwerikken.

 • Frank Lateur

  Blijkbaar gaat het meer over de presentatoren dan over het goede doel waarvoor ze daar moeten staan.

 • Monique Mestdagh

  Die roste zou beter in haar bed kruipen. Stom mens. Ge gaat dat hier niet zetten, maar lees het toch maar.