Linda De Mol en Jeroen Rietbergen in betere tijden.
Volledig scherm
Linda De Mol en Jeroen Rietbergen in betere tijden. © ANP Kippa

Linda de Mol voelt nog veel schaamte over Jeroen Rietbergen: “Ze kreeg half Nederland op haar dak”

ShowbizzLinda de Mol (57) is nog steeds heel beschaamd over het schandaal rond The Voice of Holland. In een podcast vertelt haar neef Johnny de Mol (43) over het effect dat het schandaal op z’n familie heeft. “Linda is haar man kwijt, heeft half Nederland op haar dak gehad en werd gewantrouwd.”

1 reactie

 • patrick libotton

  7 maanden geleden
  5 minuten schaamte en dan verder doen als voordien
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Kürt Rogiers koos dan toch niet zelf voor tijdelijke exit bij ‘Familie’: “Door scenaristen bepaald”
  Play
  Showbits
  3

  Kürt Rogiers koos dan toch niet zelf voor tijdelijke exit bij ‘Familie’: “Door scenaris­ten bepaald”

  Primeur voor Kürt Rogiers: voor het eerst staat hij een productie van Studio 100. Hij speelt mee de nieuwe theatershow van ‘Nachtwacht’: ‘Het donkere spiegelbeeld’. “Maar pas twee dagen voor de première hebben ze me verteld dat ik ook een stukje moest zingen en dansen”, vertelt hij. Een fantasy-personage spelen stond al langer op z’n bucketlist, maar deze productie is niet de reden waarom hij een tijdje verdwijnt uit ‘Familie’. “Dat is echt een keuze van de scenaristen. Op het gepaste moment keert Lars terug”, zegt hij in een nieuwe Showbits.