Linda de Mol en Jeroen Rietbergen
Volledig scherm
Linda de Mol en Jeroen Rietbergen © ANP

Linda de Mol verbreekt relatie met Jeroen Rietbergen na ‘The Voice’-schandaal: “Een verschrikkelijke nachtmerrie”

ShowbizzLinda de Mol (57) heeft Jeroen Rietbergen (50) na een relatie van veertien jaar aan de deur gezet. Dat maakt de presentatrice zelf bekend in een statement. “Ik heb mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij.” Het bandlid van ‘The Voice of Holland’ wordt beschuldigd van seksueel wangedrag en machtsmisbruik.

27 reacties

 • Rydams Engelbert

  4 maanden geleden
  Hoge bomen vangen veel wind.
 • Franc saas

  4 maanden geleden
  zij wist helemaal van niets zekers ? dan moet ze maar in de politiek stappen ,die weten ook nooit van iets als er wat misloopt.
 • Marie Rose Van der Haeghen

  4 maanden geleden
  Gooische vrouwen in het echt .
 • Joachim Santermans

  4 maanden geleden
  Tja ze heeft bijna alle zenders in handen...SBS6, SBS9, Net5...
 • Joannes Maes

  4 maanden geleden
  In het show wereldje heeft het altijd zo geweest (man of vrouw) wie de rechten heeft op bepaalde muziek, uitvoeringen enz... het grote geld steeds heeft, zij die willen toetreden moeten zich schikken naar de groten, in België was dat al zo voor de oorlog, diezelfde grote groep heeft hier nog steeds alles in handen, vinden zal je die groep bijna niet, maar je hoort alleen wat via hen passeerd.
 1. Davina Michelle over haar Vlaamse ‘zusje’: “Ik snap heel goed wat Camille nu meemaakt”
  Play
  Showbizz
  1

  Davina Michelle over haar Vlaamse ‘zusje’: “Ik snap heel goed wat Camille nu meemaakt”

  Maandagavond staat Davina Michelle centraal in de laatste ‘Liefde voor Muziek’ van dit seizoen. Ze is een superster in Nederland, maar was lange tijd een nobele onbekende in Vlaanderen. Ook al scoorde ze een monsterhit met ‘Hoe het danst’, samen met Marco Borsato en Armin van Buuren. Dankzij ‘Liefde voor Muziek’ is Davina nu wel een bekend gezicht en leert ze ook Vlaamse artiesten beter kennen. Zoals haar ‘zusje’ Camille. Al krijgt ze die naam amper over haar lippen en heeft ze het steevast over ‘Camiel’ in haar interview met Jarne. Bekijk het in een nieuwe Showbits.