Linda de Mol: "Ja, ik had wel eens een affaire"

ANP
Linda de Mol (53) is wel eens vreemdgegaan. Het gebeurde één keer, lang geleden, zo verklapt ze in de column van haar eigen maandblad LINDA. De Mol laat wel niet weten met wie ze precies een affaire had. 

"Dat ga ik niet vertellen, want dan zijn de poppen aan het dansen", schrijft ze in het magazine met het thema 'de affaire'.  "Ergens ben ik blij dat ik het een keer meegemaakt heb - andersom trouwens ook hoor - want daardoor begrijp ik het wel beter."

Terugkijkend op het spannende avontuurtje wordt De Mol, die dus zelf ook bedrogen is, 'doodmoe' van de gedachte alleen al. "En eigenlijk is het ook één groot cliché. Hoezeer je jouw affaire ook als uniek, o zo hartstochtelijk en onvermijdelijk ziet; alle affaires zijn min of meer hetzelfde qua patroon: je belazert iemand keihard.''

Volgens het kijkcijferkanon van RTL 4 hoeft een affaire niet het einde van de relatie te betekenen. Maar wat De Mol er van leerde? "Begin er maar liever helemaal niet aan."

Privédetective

Linda de Mol scheidde in 2007 van regisseur Sander Vahle. Kort daarna kreeg ze een relatie met componist Jeroen Rietbergen (47), met wie ze in Huizen woont.

In 2013 dook het gerucht op dat Jeroen zijn vriendin zou hebben bedrogen met voormalig 'Gooisch Meisje'-ster Renée Gunning. De muzikant verwees het verhaal al snel naar het rijk der fabelen. "Niets van de beschuldigingen is waar: ik heb Linda nooit bedrogen en ik heb of had geen relatie met Renée. Ook heeft Linda nooit een privédetective ingeschakeld", was hij genoodzaakt te verklaren.

Met Sander kreeg Linda zoon Julian (21) en dochter Noa (18). Zij wonen allebei in Amsterdam.

Linda de Mol met Sander Vahle in 2002.
Brunopress Linda de Mol met Sander Vahle in 2002.
Met Jeroen in 2017.
Brunopress Met Jeroen in 2017.16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erwin De Meyer

  Gelukkig heeft ze m'n naam niet vermeldt !

 • John Rogers

  Onze wereld gaat kapot aan afgrijselijke toonbeelden.

 • walter boelen

  Spijtig dat Linda daarmee gestopt is zou mij anders graag kandidaat stellen

 • vanessa ghesquiere

  ge moogt er fier op zijn

 • Elke De Vos

  Oei, waar is zijn mooi haar vijftien jaar later naartoe..? En ja, vreemdgaan onstaat altijd omdat de sleur erin kruipt en dat wat niet dicht bij ons staat er heel verleidelijk kan uitziet. Een illusie he, fata morgana, utopie...