Liliane Saint-Pierre en haar moeder en stiefvader in 2017. De zangeres vertelt in Dag Allemaal over het recente overlijden van haar mama.
Volledig scherm
PREMIUM
Liliane Saint-Pierre en haar moeder en stiefvader in 2017. De zangeres vertelt in Dag Allemaal over het recente overlijden van haar mama. © Kristof Ghyselinck

Liliane Saint-Pierre rouwt om haar overleden moeder: “Ze was de enige houvast die ik nog had”

ShowbizzAllerheiligen zal voor Liliane Saint-Pierre (71) extra somber zijn. Haar 95-jarige moeder is overleden, en het afscheid komt als een grote klap. “Mama was zorgbehoevend, wisselde ’s morgens haar bed voor een rolstoel en ’s avonds omgekeerd”, zegt Liliane. “En toch: ik had haar graag nog enkele jaren langer bij me gehad.” Ook haar echtgenoot mist de zangeres nog elke dag. “Ik heb al veel mensen in m’n leven moeten afstaan.”

6 reacties

 • Hugo hofmans

  1 jaar geleden
  Ik voel mee met Liliane St.-Pierre. Oprecht. Ze heeft gedaan wat ze kon.
 • MARTINA HEREMANS

  1 jaar geleden
  Veel sterkte en steun aan u liliane
 • Mich Vanderhoydonck

  1 jaar geleden
  Dankbaar zijn dat ze er zo lang mocht zijn is de beste troost.
 • Gerda Haubourdyn

  1 jaar geleden
  Afscheid nemen doet altijd pijn. Veel sterkte.
 • Erik De Muynck

  1 jaar geleden
  Gecondoleerd
 1. In 2019 werden beelden nog verboden: prinses Amalia gooit de heupen los op Aruba
  Play
  Royalty

  In 2019 werden beelden nog verboden: prinses Amalia gooit de heupen los op Aruba

  De Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben zich op hun laatste avond in Aruba nog eens laten gaan. Ook prinses Amalia was van de partij om onder begeleiding van Caribische muziek de beentjes eens los te gooien. Het moment wordt een heus feest inclusief glitterende pakken en een fanfare. Markant detail: Amalia droeg tijdens het gebeuren dezelfde jurk als tijdens haar vakantie in Sevilla in 2019, waar ze toen de flamenco danste. Maar de koninklijke familie drong er toen op aan dat die beelden niet mochten verspreid worden.
 2. Rijvers Festival mikt in 2023 nog groter: “Nergens anders in Vlaanderen zal je zoveel winnaars van de MIA’s en Kastaars te zien krijgen”
  PREMIUM
  Zomergem

  Rijvers Festival mikt in 2023 nog groter: “Nergens anders in Vlaanderen zal je zoveel winnaars van de MIA’s en Kastaars te zien krijgen”

  Met meer dan 100 artiesten, vier festivaldagen en een nog grotere versie van de razend populaire TikTok-stage trekt Rijvers Festival ook dit jaar weer alle registers open. Zo zullen onder meer Bart Peeters, Metejoor, Average Rob, Intergalactic Lovers, Regi en de Nederlandse popsensatie Flemming te bewonderen zijn op de velden naast het Keigatbos. “Nergens anders in Vlaanderen zal je zoveel winnaars van de MIA’s en de Kastaars te zien krijgen.”
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. James Cooke zal eerste naam voor nieuw seizoen ‘James de musical' live bekendmaken in de Lotto Arena
  Play
  TV

  James Cooke zal eerste naam voor nieuw seizoen ‘James de musical' live bekendma­ken in de Lotto Arena

  Dit weekend vindt ‘James de musical live’ plaats in de Lotto Arena. Een show waarbij onder meer Bart Peeters, Margriet Hermans, Willy Sommers en Natalia het beste van zichzelf geven door mee te spelen in hun eigen musical. Maar in ‘Play Café’ onthult James dat er nog iemand extra aanwezig zal zijn tijdens de show. Met name de gloednieuwe gast voor het volgende seizoen van ‘James de musical’. “We gaan dit weekend de eerste naam bekendmaken en die gaat er ook al bij zijn dit weekend”, vertelt James.
 3. OnlyFans-model Veerle Peeters getuigt: “Megan en Pommeline verdienen mogelijk tot 30.000 euro per maand”
  Play

  OnlyFans-mo­del Veerle Peeters getuigt: “Megan en Pommeline verdienen mogelijk tot 30.000 euro per maand”

  In ‘Play Café’ was OnlyFans-model Veerle Peeters op bezoek. Ze vertelt er over de positieve, maar vooral ook over de negatieve kant van het platform. Zo is het voor mensen met een bepaalde fanbase haalbaar om grote bedragen in de wacht te slepen dankzij het medium. Maar aan de andere zijde zijn er ook een hoop gevaren aan verbonden: “Loverboys van vroeger, dat zijn nu de agentschappen.”