Liliane Saint-Pierre en haar moeder en stiefvader in 2017. De zangeres vertelt in Dag Allemaal over het recente overlijden van haar mama.
Volledig scherm
PREMIUM
Liliane Saint-Pierre en haar moeder en stiefvader in 2017. De zangeres vertelt in Dag Allemaal over het recente overlijden van haar mama. © Kristof Ghyselinck

Liliane Saint-Pierre rouwt om haar overleden moeder: “Ze was de enige houvast die ik nog had”

ShowbizzAllerheiligen zal voor Liliane Saint-Pierre (71) extra somber zijn. Haar 95-jarige moeder is overleden, en het afscheid komt als een grote klap. “Mama was zorgbehoevend, wisselde ’s morgens haar bed voor een rolstoel en ’s avonds omgekeerd”, zegt Liliane. “En toch: ik had haar graag nog enkele jaren langer bij me gehad.” Ook haar echtgenoot mist de zangeres nog elke dag. “Ik heb al veel mensen in m’n leven moeten afstaan.”

6 reacties

 • Hugo hofmans

  3 maanden geleden
  Ik voel mee met Liliane St.-Pierre. Oprecht. Ze heeft gedaan wat ze kon.
 • MARTINA HEREMANS

  3 maanden geleden
  Veel sterkte en steun aan u liliane
 • Mich Vanderhoydonck

  3 maanden geleden
  Dankbaar zijn dat ze er zo lang mocht zijn is de beste troost.
 • Gerda Haubourdyn

  3 maanden geleden
  Afscheid nemen doet altijd pijn. Veel sterkte.
 • Erik De Muynck

  3 maanden geleden
  Gecondoleerd
 1. Johnny de Mol neemt het op voor z’n tante Linda: “Jeroen Rietbergen is een ongelofelijke klootzak”
  Showbizz
  5

  Johnny de Mol neemt het op voor z’n tante Linda: “Jeroen Rietbergen is een ongelofe­lij­ke klootzak”

  Johnny de Mol (43) heeft Jeroen Rietbergen (50), de intussen ex-vriend van z’n tante Linda (57), “een ongelofelijke klootzak” genoemd. Die uitspraak kwam er nadat Rietbergen heeft toegegeven dat hij seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond bij ‘The Voice of Holland’. “Het is een lul-de-behanger (Nederlands woord voor een stommeling, red.). Maar tegelijkertijd moet ik ook zeggen dat we van hem houden”, zei hij geëmotioneerd in z’n talkshow ‘HLF8'.
 2. Kanye West aanwezig op verjaardagsfeest van zijn dochter, dankzij Travis Scott
  Celebrities

  Kanye West aanwezig op verjaar­dags­feest van zijn dochter, dankzij Travis Scott

  Kanye (44) strikes again. Afgelopen weekend haalde hij nog stevig uit naar zijn ex Kim Kardashian (41) en insinueerde hij in een interview dat zij hem weghoudt van hun kinderen. Maar zaterdag was hij wel degelijk aanwezig op het verjaardagsfeestje van hun dochter Chicago (4), al was dat niet dankzij Kim. Het was rapper Travis Scott, die samen is met de zus van Kim, Kylie Jenner, die hem het adres en uur van het feestje had doorgestuurd.
 3. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.