Lil’ Kleine verliest 10.000 euro in weddenschap (maar vindt dat duidelijk niet erg)

Lil' Kleine
ANP Lil' Kleine
De Nederlandse rapper Lil' Kleine (25) heeft 10.000 euro verloren in een weddenschap. Dat nieuws deelde hij via zijn Instagram-stories. 

Blijkbaar verloor hij het aanzienlijke bedrag tijdens een spelletje pool. Momenteel verblijft Jorik Scholten (zoals hij echt heet) samen met wat vrienden in Parijs, waar ze het elke avond bont maken. In een filmpje op sociale media was te zien hoe hij de weddenschap afsloot, maar later helaas verloor. Het leek echter niet alsof hij dat heel erg vond. Lil’ Kleine maakt er geen geheim van dat hij geld genoeg heeft. Eerder op de dag postte hij nog enkele foto’s van dure Parijse kledingwinkels, waar hij zich liet gaan tijdens het shoppen. 

Veel uitgeven is intussen zijn handelsmerk geworden. Voor zijn zoontje, dat enkele maanden geleden één jaar oud werd, organiseerde hij een extravagant feestje in onderwater-thema. Het jongetje kreeg bovendien een peperdure speelgoedauto cadeau, waarin hij kan rondrijden. 

Omdat hij gelooft dat hij ook anderen kan leren om even succesvol te worden in het vak als hij, startte Lil’ Kleine met zijn eigen ‘Street University’. Daar zal hij elke week, samen met enkele gastsprekers, college geven aan betalende studenten. Ook dat nieuws deelde hij via Instagram. “Na het succes van ‘Drank & Drugs’ kwamen er veel nieuwe kansen op m’n pad”, schrijft hij. “Sommige gingen goed, andere minder. Ik heb me ontwikkeld als artiest, als ondernemer en sinds kort ook als vader. Ik heb enorm veel bijzondere mensen leren kennen en de meest wijze lessen geleerd van hen die in mijn ogen succesvol zijn. Met mijn Street University wil ik je helpen je eigen pad te ontdekken en te gaan bewandelen. Waar sta je nu in je leven en waar wil je naartoe? Een jaar lang neem ik je mee in dit avontuur, waarna je alle handvatten hebt om je eigen weg te gaan en je dromen waar te maken.”

Lil' Kleine verliest 10.000 euro.
Instagram Lil' Kleine verliest 10.000 euro.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • gerda Beynen

    En zeggen dat er zoveel mensen zijn die brood eten zonder toespijs, ach ja wereld word voor rijken en heel arm.

  • Gregory Denorme

    Jammer dat je de waarde van het geld niet kent......zullen het binnen 10 jaar nog wel eens zien waar hij staat......from Hero too Zero!!!! Iedereen doet met zijn geld wat hij wilt maar dit op sociale media mee staan mee stoeffen is een kaakslag voor al degene die het in deze tijden zwaar hebben!!! Hou het voor uzelf en uw" Vrienden"

  • Anita Van Damme

    Tja, in de amusementssector zijn er die ook goed boeren...