Lil' Kleine
Volledig scherm
Lil' Kleine © ANP

Lil’ Kleine verliest 10.000 euro in weddenschap (maar vindt dat duidelijk niet erg)

ShowbizzDe Nederlandse rapper Lil' Kleine (25) heeft 10.000 euro verloren in een weddenschap. Dat nieuws deelde hij via zijn Instagram-stories. 

3 reacties

 • Gerda B

  2 jaar geleden
  En zeggen dat er zoveel mensen zijn die brood eten zonder toespijs, ach ja wereld word voor rijken en heel arm.
 • Gregory Denorme

  2 jaar geleden
  Jammer dat je de waarde van het geld niet kent......zullen het binnen 10 jaar nog wel eens zien waar hij staat......from Hero too Zero!!!! Iedereen doet met zijn geld wat hij wilt maar dit op sociale media mee staan mee stoeffen is een kaakslag voor al degene die het in deze tijden zwaar hebben!!! Hou het voor uzelf en uw" Vrienden"
 • Kris Kras

  2 jaar geleden
  Tja, in de amusementssector zijn er die ook goed boeren...
 1. Seksuologe Sybille geeft inkijk in de interne keuken van ‘Blind Getrouwd’: “Elk jaar haakten goede kandidaten op het laatste moment af”
  Play
  Showbits

  Seksuologe Sybille geeft inkijk in de interne keuken van ‘Blind Getrouwd’: “Elk jaar haakten goede kandidaten op het laatste moment af”

  VTM is volop op zoek naar nieuwe deelnemers voor het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Hoe groter de vijver, hoe beter de experts de koppels kunnen matchen. Psychologische testen, gesprekken, de selectie is zwaar en elk seizoen haken interessante kandidaten in laatste instantie nog af. Desna praat daarover met seksuologe Sybille Vanweehaeghe, zij was experte in de eerste vier seizoenen. Hoe ziet zij het programma evolueren? Bekijk het in een nieuwe Showbits.