Rapper Lil Kleine twee weken geleden bij de rechtbank.
Volledig scherm
Rapper Lil Kleine twee weken geleden bij de rechtbank. © ANP

Lil Kleine verlaat al lachend de cel met vuilniszak in zijn hand

ShowbizzRapper Lil Kleine is sinds dinsdagochtend weer op vrije voeten. Op beelden van het Nederlandse ‘Shownieuws’ is te zien hoe de rapper breeduit lachend, en met een vuilniszak vol persoonlijke spullen, de gevangenis verlaat.

 1. Opvolger voor ‘De Vlaamse Televisie Sterren’ is bekend: Koen, Danira en Gert reiken nieuwe mediaprijzen ‘Kastaars!’ uit
  Showbizz

  Opvolger voor ‘De Vlaamse Televisie Sterren’ is bekend: Koen, Danira en Gert reiken nieuwe mediaprij­zen ‘Kastaars!’ uit

  U zal er op zaterdag 28 januari 2023 niet naast kunnen kijken. ‘Kastaars!’, het gala van de gloednieuwe mediaprijzen voor Vlaams mediatalent, zal tijdens een grootse liveshow te volgen zijn op de drie ‘nationale zenders’ Eén, VTM en Play4 en ook op HLN. En uiteraard op de online-platformen. Toppers Danira Boukhriss Terkessidis, Koen Wauters en Gert Verhulst zullen de show aan elkaar praten.
 2. John Bryan heeft het in Brits interview voor het eerst over het beruchte ‘teenzuigschandaal’: “Ik heb er geen spijt van”
  Showbizz

  John Bryan spreekt voor het eerst over beruchte ‘teenzuig­schan­daal’: “Ik heb er geen spijt van”

  Het was een hele tijd stil rond John Bryan (67) - beter bekend als ‘den John’ -, maar ondertussen laat de ex-man van Astrid Coppens weer van zich horen. Eind november klapte Bryan al uit de biecht over de situatie tussen Jeffrey Epstein en prins Andrew. Donderdag had de Amerikaanse zakenman het in een nieuw interview met het Britse ITV dan weer over het zogenaamde ‘teenzuigschandaal’ met Sarah Ferguson. “Ik was 20 minuten thuis toen ik plots een telefoontje kreeg.”