ANP
Volledig scherm
© ANP

Lil Kleine moet maandag weer voor de rechter verschijnen

ShowbizzDe raadkamer van de rechtbank Amsterdam buigt zich volgende week maandag opnieuw over de zaak rondom Lil Kleine (27). Dat heeft een woordvoerder van het OM Amsterdam weten aan de Nederlandse website Shownieuws.

 1. RECENSIE. ‘A League of Their Own’: “Verhalen over vrouwen met slagkracht gaan er altijd in”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘A League of Their Own’: “Verhalen over vrouwen met slagkracht gaan er altijd in”

  Dat de sportzomer dit jaar aan de vrouwen is, is ook Prime Video opgevallen. Dertig jaar na het origineel brengt het platform nu een update van de filmklassieker ‘A League of Their Own’ naar het kleine scherm en maken we kennis met een groep nieuwe (huis)vrouwen die tegen het decor van de Tweede Wereldoorlog -en dus bij gebrek aan vacante mannen- de honkbalsport in leven moeten houden. Of deze achtdelige reeks ook honkvast blijft aan het origineel of buiten de gekende arena durft te pleuren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Festivalorganisatoren zoeken tot op het laatst naar helpers: de voetbalploeg die komt tappen is niet overal nog een zekerheid
  PREMIUM
  Muziek

  Festivalor­ga­ni­sa­to­ren zoeken tot op het laatst naar helpers: de voetbal­ploeg die komt tappen is niet overal nog een zekerheid

  Geen festivalzomer zonder duizenden vrijwilligers. Alleen zijn die post-corona ook moeilijker te vinden. Vele organisatoren zonder werkvolk zitten met de handen in het haar en in Dranouter dreigde men door een tekort zelfs even minder tickets te moeten verkopen. “Het vraagt tijd om alles opnieuw op te starten”, klinkt het in ‘De Morgen’. Wat is er precies aan de hand? En wat vinden de vrijwilligers er zelf van? “We kunnen niet zomaar elke last minute vraag aannemen.”