Lil Kleine
Volledig scherm
Lil Kleine © Photo News

Lil’ Kleine: “Ik kocht voor 40.000 euro aan kleren omdat ze me niet serieus namen in de winkel”

ShowbizzRapper Lil’ Kleine (24) heeft heel veel kleren. Zoveel zelfs dat hij al anderhalve kamer nodig heeft om ze weg te krijgen, zo vertelt hij in de Nederlandse krant Het Parool. In Parijs kocht hij weleens voor 40.000 euro aan kleren omdat het personeel dacht dat hij het niet kon betalen.

28 reacties

 • Jos Drees

  3 jaar geleden
  Respect krijg je niet door jouw aankoop. Zielig als je iets uitgeeft in een winkel waar je nooit meer zou terugkeren. Toon toch eens ruggegraat i.p.v. deze rare aanpak.
 • Roland Q

  3 jaar geleden
  nu ze voor 40K uit zijn zakken geslagen hebben met 1 blik en een opmerking zullen ze hem ongetwijfeld wel respecteren :-D
 • Peter Prince

  3 jaar geleden
  Wat moet je met al die troep? Een paar dingen zijn favoriet, de rest blijft hangen. Gat in de hand en koopziek daar houd ik het op.
 • Jeroen Delft

  3 jaar geleden
  Mannetje dat in elke decadente handeling een vorm van wijsheid ziet.
 • lindsey clauw

  3 jaar geleden
  De uitbater veel rijker maken is niet echt een goede manier om te tonen dat je kwaad bent.
 1. Hugo Matthysen stopt met The Clement Peerens Explosition
  Muziek
  4

  Hugo Matthysen stopt met The Clement Peerens Explositi­on

  Zwaanst na ni hé: Hugo Matthysen (65) — koning van de plat Antwerpse rock — stopt met Clement Peerens, zo maakte hij zelf bekend. Met The Clement Peerens Explosition scoorde hij hits als ‘Dikke Lu’, ‘Foorwijf’, ‘Boecht van dunaldi’ en uiteraard ook ‘Vinde gij mijn gat (niet te dik in deze rock)’. Eind 2022 volgt er nog een afscheidsshow in de schaduwhoofdstad van het land, en dan houdt de groep het na 28 jaar voor bekeken.