Lieven Scheire zingt bij Qmusic stukje van nummer van Champignon uit ‘The Masked Singer’ (om te bewijzen dat hij het niét is?)

MuziekMaarten Vancoillie (34) van de ochtendshow van Qmusic is er zeker van: Lieven Scheire (41) is Champignon uit ‘The Masked Singer’. Lieven besluit een stukje te zingen van het nummer dat het figuurtje afgelopen vrijdag zong, ‘Iko Iko’ van Justin Wellington. Wat denk jij? Zit Lieven Scheire in het pak van de schattige Champignon?

 1. Man die rechtszaak aanspant tegen Gwyneth Paltrow getuigt: “Ze was heel boos en probeerde schuld op mij af te schuiven”
  Celebrities

  Man die rechtszaak aanspant tegen Gwyneth Paltrow getuigt: “Ze was heel boos en probeerde schuld op mij af te schuiven”

  Gwyneth Paltrow (50) toonde zich vorige week bijzonder strijdvaardig tijdens haar getuigenis op het proces rond haar skiongeluk. De actrice bleef erbij dat zij niet diegene was die het ongeval heeft veroorzaakt. Vandaag mag Terry Sanderson (76) - de man die haar voor de rechter sleept - het woord nemen. “Sinds het ongeval leid ik een heel ander leven”, zegt Sanderson.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.