Lieven Scheire en Jonas Geirnaert delen een Tesla

© VRT Lies Willaert
'Neveneffecten' Lieven Scheire (38) en Jonas Geirnaert (37) delen niet alleen een bloedband. De twee neven, die naast elkaar wonen, hebben ook een gemeenschappelijke wagen: een Tesla Model 3. 

Dat vertelde Scheire woensdagavond in 'De slimste mens ter wereld'. "Wij wonen met onze gezinnen in aan elkaar gebouwde huizen en wij hebben samen drie auto's: één elektrische en twee benzines."

De Tesla Model 3 is een elektrische, compacte sedan en kost minstens 47.800 euro.

Lies Willaert4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Robert De Meulder

  Een auto verbruikt 6 liter per 100 km.Na een levensloop van 100.000 km heeft die benzine wagen 6.000 liters verbruikt aan 1.60 euro de liter is 9.600 euro.Dus als u een elektrische van 20.000 euro koopt heb u al een korting van 9.600 euro.

 • raf janssens

  Hopelijk rijden ze er niet teveel mee want na 250.000 km is de motor blijkbaar al versleten als je het verhaal van de Duitser met zogezegd 1.000.000 km op zijn Tesla teller mag geloven.

 • guido vermeyen

  Die Scheire kan goed presenteren, ik zou zeggen VRT maak programs met Scheire over wetenschap, over DNA en onze genen.....

 • Patrick Jonkers

  "De Tesla Model 3 is een elektrische, compacte sedan en kost minstens 47.800 euro."..........allez toch voor een gewone werkmens.