Lien Willaert en Darya Gantura
Volledig scherm
PREMIUM
Lien Willaert en Darya Gantura © Dieter Bacquaert

Lien Willaert en Darya Gantura van ‘Red Sandra’ zijn bezorgde mama’s: “Ik ben al vaak met m’n zoontje naar spoed gegaan”

Showbizz‘Red Sandra’, de film van Jan Verheyen (58) en zijn vrouw Lien Willaert (45) die nu in de bioscoopzalen speelt, vertelt het waargebeurde verhaal van de familie Massart. William en Olga krijgen onverwacht de diagnose dat hun enige dochtertje Sandra lijdt aan MLD, een zeldzame spierziekte. Ze heeft nog een jaar te leven. De vader weigert op te geven en gooit zich in een verbeten strijd tegen de farma-industrie. In een eerlijk dubbelinterview praten regisseur Lien Willaert en hoofdrolspeelster Darya Gantura (35) over het moederschap, loslaten en hoe ver ouderliefde kan gaan.

1 reactie

 • Ivan Smissen

  6 maanden geleden
  Lien Willaert schrijft aan de lopende band dieetboeken maar zo te zien is het erg onwaarschijnlijk dat zij haar eigen voedingstips volgt.
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.