Volledig scherm
© RV

Lien Van de Kelder woont nu in Thailand: “Ik haal de kindjes van school met een tuktuk”

Showbizz"Het was logisch dat we deze keer wél zouden meegaan." Lien Van de Kelder (36) heeft haar leven in België tijdelijk 'on hold' gezet en reisde samen met haar kinderen haar man, Hans Herbots (49), achterna. Die regisseert de komende maanden in Bangkok 'The Serpent', een nieuwe tv-serie voor Netflix en BBC. "Het was voor iedereen aanpassen, maar vooral voor de kindjes. Die volgen nu les in het Frans en het Engels."

  1. Sylver lost nieuwe single en blikt terug op twintig jaar carrière: “Die stalker in Rusland stond op een dag zelfs in mijn kleedkamer”
    Muziek

    Sylver lost nieuwe single en blikt terug op twintig jaar carrière: “Die stalker in Rusland stond op een dag zelfs in mijn kleedkamer”

    Ze zouden slechts eenmalig een single uitbrengen, maar twee decennia later draait danceformatie Sylver nog steeds op volle toeren. Om hun door corona verpeste feestjaar toch niet in stilte te laten voorbijgaan, lost de groep vandaag met de R.E.M-cover ‘Losing my religion’ hun nieuwe single en blikken ze terug op twintig waanzinnige jaren. “Als je vroeger groupies zag, was Wout nooit veraf”