Liefdesavontuur tussen Gordon en 24-jarig model alweer voorbij: “Hij is een instabiel wrak”

Gordon en Ryk
ANP/Instagram Gordon en Ryk
Het liefdesavontuur tussen Gordon Heuckeroth (50) en het 24-jarige Zuid-Afrikaanse model Ryk du Preez is alweer voorbij. “Mijn liefdesleven is een ramp”, vertelt Gordon in het Nederlandse blad De Telegraaf. 

Dat het de liefde nu al op is tussen Gordon en Ryk is verbazingwekkend, want de twee pronkten nog maar net met hun relatie. “Het klikte vrij snel tussen ons. Ik heb dan ook een aantal nachten bij Gordon doorgebracht”, zei het model enkele dagen geleden nog. Maar de 24-jarige nuanceerde toen al dat het niet om een vaste relatie, maar om een ‘verbintenis’ ging. Volgens Gordon is ook die verbintenis nu verbroken. “Ik heb opnieuw te maken met een instabiel wrak”, klinkt het fel.

“Het is gewoon weer een grote ramp”, verduidelijkt Gordon verder in De Telegraaf nadat hij Ryk terug op het vliegtuig naar huis had gezet. De Zuid-Afrikaan was amper 24 uur bij de presentator in Nederland geweest. “Hij slaapt zelfs niet meer bij mij. Ryk had een hotelkamer op het vliegveld. Het is mij allemaal niet gegund. Dit is echt pijnlijk.”

Van Gordon is bekend dat hij een zwak heeft voor jonge, mooie mannen. Zo behoren onder andere fotomodellen Sander en Raoul van der Heijden tot z’n ex-liefjes. Zijn laatste liefdesavontuur liep in februari op de klippen nadat bleek dat Kevin, een arts in opleiding, volgens Gordon een dubbelleven leidde. De 50-jarige baalt dat het niet lukt in de liefde. "Ik zoek een stukje genegenheid. Iemand die mij laat stralen. Het lukt gewoonweg niet.”
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Yvrs Gysel

  Gordon, jongen toch, indien je een stabiele lange termijn relatie wenst is de verpakking echt maar een bijzaak, hoor. De basis van een gelukkige relatie wordt gevormd door een hechte, diepe vriendschap met wederzijds respect en een goede communicatie. Er is echt een groot verschil tussen verliefdheid en echte liefde.

 • Mady Vermeulen

  Gordon is zelf geen voorbeeld van stabiliteit als hij denkt de liefde te vinden bij modellen die niet eens half zo oud zijn als hij.

 • Thierry Vansweevelt

  Gordon past beter bij een alloude hollandsche oudere man. Heb die Ryk eens gegoogeld. Wat een freak en precies maar een IQ van ongeveer 20. Gordon is veel te goed daarvoor en te sensitief.

 • Thierry Vansweevelt

  Misschien je als oude man niet laten leiden door jeugd en schoonheid maar door iemand van je eigen leeftijd met meer stabiliteit?

 • Theo Striem

  Hij kan misschien bij Joling intrekken dezelfde leeftijd dezelfde hobby's