Yentl en Jori
Volledig scherm
PREMIUM
Yentl en Jori © Dieter Bacquaert

Liefde op het eerste gezicht voor Yentl en Jori: “Nooit verwacht dat ik bij de aankoop van mijn bed ook een lief mee naar huis zou krijgen”

Showbizz Yentl Keuppens (29), bekend van ‘Pink Ambition’ en als influencer, heeft haar hart verloren aan Jori Martens (26), de beddenverkoper uit ‘The Sky is the Limit’. De vonk sloeg meteen over: “Mijn interesse voor Yentl was er meteen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. En zeker niet bij een klant.” Een intiem gesprek tussen twee realitysterren: één romance, nul twijfels. “Ik kan me geen leven zonder Jori meer voorstellen.”

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.