Yentl en Jori
Volledig scherm
PREMIUM
Yentl en Jori © Dieter Bacquaert

Liefde op het eerste gezicht voor Yentl en Jori: “Nooit verwacht dat ik bij de aankoop van mijn bed ook een lief mee naar huis zou krijgen”

Showbizz Yentl Keuppens (29), bekend van ‘Pink Ambition’ en als influencer, heeft haar hart verloren aan Jori Martens (26), de beddenverkoper uit ‘The Sky is the Limit’. De vonk sloeg meteen over: “Mijn interesse voor Yentl was er meteen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. En zeker niet bij een klant.” Een intiem gesprek tussen twee realitysterren: één romance, nul twijfels. “Ik kan me geen leven zonder Jori meer voorstellen.”

0 reacties

 1. Harry en Meghan breken met PR-firma die zij al had toen ze nog acteerde: “Hun reputatie is zo slecht dat ze het alleen gaan proberen”
  Royalty
  2

  Harry en Meghan breken met PR-firma die zij al had toen ze nog acteerde: “Hun reputatie is zo slecht dat ze het alleen gaan proberen”

  De Queen is nog maar net begraven, of de koninklijke geruchtenmolen komt alweer op gang. Vele ogen zijn gericht op Harry (38) en Meghan (41), en daar zijn zij zich volledig van bewust. In een poging hun beschadigde reputatie te redden, breken ze met de PR-firma die Meghan al vertegenwoordigt sinds ze nog actrice was. De hertog en hertogin van Sussex gaan het nu alleen proberen.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.