Miss België MMA
Volledig scherm
Miss België MMA © JLM Photographics

Lief van Miss België Kedist Deltour is wereldkampioen MMA

ShowbizzHij stond vier maanden geleden te blinken bij haar kroning tot Miss België, vandaag zijn de rollen omgedraaid. Keita Losene (23), de vriend van Kedist Deltour (24), heeft het gisteravond tot wereldkampioen MMA geschopt. “Ik ben zò blij voor hem, hij heeft hier zo hard voor gewerkt”, reageert onze miss vol trots op haar ‘kooivechter’. Keita zal nu een profcontract in Amerika krijgen. 

16 reacties

 • guido van der heyden

  2 maanden geleden
  amaai wereldkampioen in belgie hoop dat hij het waar maakt in de vs denk wereld kampioen in zijn gewichtsklasse maar bij de grote jongens gaat hij nog te kort komen vrees ik bnf rules
 • Marc Sierens

  2 maanden geleden
  Zal anders piepen in Amerika daar komen de grote jongens samen in de ring
 • Regis Desmet

  2 maanden geleden
  Ja met veel bloed zweet en tranen kom je wel helemaal aan de top, dit is een goed begin, wlf is een Nederlandse organisatie en Nederlanders passeren België om te gaan vechten in Frankrijk, dus dikke proficiat
 • Michael Dubois

  2 maanden geleden
  Er zijn idd vele verschillende "liga's" zal ik maar zeggen die elk hun wereldkampioen hebben en dit zijn niet dezelfde niveau's als de mensen meestal op tv zien, Bellator, UFC etc. Dit is een eerste stap naar richting de top en de professinele "liga's". Sukses met de carriere ik weet hoe moelijk en hard werken dit is.
 • KATHY PEERS

  2 maanden geleden
  Werelkampioen van bond van grote en jonge gezinnen . Toch proficiat
 1. Eén nieuwe single, véél tranen: deze kandidaten overleefden eerste bootcamp van ‘K2 zoekt K3' niet
  Play
  TV
  6

  Eén nieuwe single, véél tranen: deze kandidaten overleef­den eerste bootcamp van ‘K2 zoekt K3' niet

  Slechts 15 kandidaten overleefden de auditierondes van ‘K2 zoekt K3'. Zij gingen door naar de gevreesde bootcamp, waar er alweer wat kandidaten zouden afvallen. Zingen met Rolf Sanchez en acteren met Jacques Vermeire: de mogelijke nieuwe K3'tjes hadden het erg naar hun zin. Tenminste, tot het moment van de waarheid aanbrak. Drie kandidaten moesten na deze aflevering namelijk onverbiddelijk naar huis, en zagen hun droom in het water vallen.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.