Lidewij werd herenigd met Mark, ook al bleek die intussen Rafaël te heten. Na haar intense zoektocht was een glaasje bubbels wel op z'n plaats.
Volledig scherm
Lidewij werd herenigd met Mark, ook al bleek die intussen Rafaël te heten. Na haar intense zoektocht was een glaasje bubbels wel op z'n plaats. © één

Lidewij Nuitten vindt haar jeugdlief Mark.... die Rafaël blijkt te heten: “Ik herkende haar bij Danira”

ShowbizzHij bleek uiteindelijk niet Mark, maar Rafaël te heten. Drie afleveringen lang zocht reporter Lidewij Nuitten in 'Waar is Mark?' naar haar allereerste jeugdliefje en uiteindelijk vond ze hem. Hij reageerde na een oproep in 'Vandaag' en herkende haar meteen.

 1. De Mol 2021 is of een getrainde atleet of een duikster en blijft de troep genadeloos bestelen
  TV

  De Mol 2021 is of een getrainde atleet of een duikster en blijft de troep genadeloos bestelen

  Vijf weken ver en de toekomstige winnaar of winnares van ‘De Mol’ moet het voorlopig stellen met een magere geldpot van welgeteld 14.600 euro. Net geen 50.000 euro werd al verkwanseld, verspild, verloren. Mede dankzij het zeer lepe spel van ‘De Mol’. Van die Mol weten we nu ook dat hij of zij een waterrat is ofwel erg fors getraind. Niet iedereen houdt immers net geen drie minuten onder water zijn adem in. ‘De Mol’ wel! En dus wijzen we met plezier naar voetballer Lennart als grootste kanshebber. Tenzij Annelotte een -valse- waterrat is... Zij weigerde immers de waterproef te doen.
 2. Wie stoot door naar de Battles? Dit waren de laatste Knockouts in ‘The Voice Van Vlaanderen’
  TV
  5

  Wie stoot door naar de Battles? Dit waren de laatste Knockouts in ‘The Voice Van Vlaanderen’

  Tijdens de laatste Knockouts werd bepaald wie de laatste talenten zijn die doorstoten naar de Battles in ‘The Voice van Vlaanderen’. Elke coach koos 5 kandidaten uit zijn eigen team, met de optie om daarbovenop één talent stelen uit een ander team. “Koen, jouw stoel is nog altijd leeg dus ik kijk vooral naar jou”, lacht Niels na zijn knockout. Kon hij Koen Wauters op de valreep overtuigen om op de stealknop te duwen? Hier kan je alle optredens van de avond opnieuw bekijken.
 1. Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen
  Play

  Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen

 2. Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterstevoren spelen?
  Play
  Popquiz

  Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterste­vo­ren spelen?