Meghan Markle deelt video op haar verjaardag.
Volledig scherm
Meghan Markle deelt video op haar verjaardag. © YouTube

Lichaamstaalexpert analyseert verjaardagsvideo Meghan Markle: “Ze heeft meer zelfvertrouwen dan ooit”

RoyaltyMeghan Markle vierde gisteren haar 40ste verjaardag. Dat deed ze door een videoboodschap op te nemen, samen met comédienne Melissa McCarthy. Een lichaamstaalexperte neemt de video onder de loep: “Meghan voelt zich echt op haar gemak in haar nieuwe huis.” 

4 reacties

 • Elise Van Damme

  2 maanden geleden
  Els, het is de experten krant bij uitstek! Heel de woordenboek aan pseudo-experten passeert hier, dat moest je nu toch al weten
 • Eric Servaes

  2 maanden geleden
  Lichaamstaalexpert …. Man man ….. waar halen ze het toch vandaan ….’.
 • Edwige Spiegel

  2 maanden geleden
  Man, man, man, waar mensen die niks anders om handen hebben, zich toch allemaal mee bezig houden ….. de lichaamstaal analyseren van iemand die ze van haar noch pluim kennen, en waar geen mens is in geïnteresseerd…… En wie neemt dergelijke onzin voor waar ……?
 • Caroline Van De Venne

  2 maanden geleden
  Ontspannen maar zeer gecontroleerd. Handjes gaan zeer snel terug op veilige positie onder tafel. Voetjes bewegen zo goed niet en geen spontane micro expressies in het gezicht. Betekent niet dat ze gespannen is .. maar zowiso wel zeer gecontroleerd. Ze wijkt niet af van haar media baseline.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.