Meghan Markle deelt video op haar verjaardag.
Volledig scherm
Meghan Markle deelt video op haar verjaardag. © YouTube

Lichaamstaalexpert analyseert verjaardagsvideo Meghan Markle: “Ze heeft meer zelfvertrouwen dan ooit”

RoyaltyMeghan Markle vierde gisteren haar 40ste verjaardag. Dat deed ze door een videoboodschap op te nemen, samen met comédienne Melissa McCarthy. Een lichaamstaalexperte neemt de video onder de loep: “Meghan voelt zich echt op haar gemak in haar nieuwe huis.” 

4 reacties

 • Elise Van Damme

  2 maanden geleden
  Els, het is de experten krant bij uitstek! Heel de woordenboek aan pseudo-experten passeert hier, dat moest je nu toch al weten
 • Eric Servaes

  2 maanden geleden
  Lichaamstaalexpert …. Man man ….. waar halen ze het toch vandaan ….’.
 • Edwige Spiegel

  2 maanden geleden
  Man, man, man, waar mensen die niks anders om handen hebben, zich toch allemaal mee bezig houden ….. de lichaamstaal analyseren van iemand die ze van haar noch pluim kennen, en waar geen mens is in geïnteresseerd…… En wie neemt dergelijke onzin voor waar ……?
 • Caroline Van De Venne

  2 maanden geleden
  Ontspannen maar zeer gecontroleerd. Handjes gaan zeer snel terug op veilige positie onder tafel. Voetjes bewegen zo goed niet en geen spontane micro expressies in het gezicht. Betekent niet dat ze gespannen is .. maar zowiso wel zeer gecontroleerd. Ze wijkt niet af van haar media baseline.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.