Leyers-zussen en Siska Schoeters schitteren in lingerie

Ella Leyers (links) en Siska Schoeters (rechts).
PrimaDonna Ella Leyers (links) en Siska Schoeters (rechts).
Siska Schoeters en Ella en Dorien Leyers hebben samen met enkele vriendinnen geposeerd voor de nieuwe campagne van het lingeriemerk PrimaDonna. En dat levert enkele mooie foto’s op. 

“PrimaDonna zet graag vrouwen in the picture, die eerlijk zijn over hun lichaam en zich vooral goed in hun vel voelen”, klinkt het bij het lingeriemerk. “Siska kennen we uiteraard als radio- en televisiepresentatrice die geen topic uit de weg gaat, en haar leven als moeder, vrouw en vriendin deelt op een eerlijke en vooral grappige manier. Ella kennen we als actrice met bakken uitstraling, die niet alleen in haar rollen op tv erg grappig is maar soms ook hilarische situaties deelt met haar volgers op sociale media. Beiden hebben bovendien een hoog ‘down-to-earth’-gehalte, waarin heel wat vrouwen zich kunnen herkennen”, klinkt het nog.

Siska nam haar vriendinnen Lieselot en Marieke mee naar de fotoshoot. Ella koos dan weer haar zus Dorien en nichtje Aude Vervruyce als compagnons.

Siska Schoeters
PrimaDonna Siska Schoeters
Siska en vriendin Marieke.
PrimaDonna Siska en vriendin Marieke.
Dorien Leyers.
PrimaDonna Dorien Leyers.
Dorien, Aude, Ella.
PrimaDonna Dorien, Aude, Ella.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Els Daneels

    Knappe foto's van en échte én mooie vrouwen in mooie comfortabele lingerie! Goed gevoel op zijn best!!

  • Mark Peeters

    Mooie naturelle vrouwen