Lewis Capaldi en Niall Horan geven verrassingsoptreden op straat in Dublin

MuziekVoor straatmuzikant Jacob Koopman werd het vrijdag een dag om nooit meer te vergeten. Tijdens een van z'n optredens in Dublin doken plots zangers Lewis Capaldi en Niall Horan op, die besloten om een paar liedjes mee te zingen. Ze brachten ‘Slow Hands’ van Horan, ‘Before You Go’ van Capaldi en ‘Yellow' van Coldplay. Hoe spontaan het meezingfeestje precies was, is niet helemaal duidelijk. De twee muzikanten werden namelijk gevolgd door een filmcrew. 

0 reacties

  1. Hailey Bieber sprak na huwelijk met Justin nog met Selena Gomez: “Wij zijn allemaal verder gegaan, waarom de rest van de wereld niet?”
    CELEBRITIES

    Hailey Bieber sprak na huwelijk met Justin nog met Selena Gomez: “Wij zijn allemaal verder gegaan, waarom de rest van de wereld niet?”

    Hailey Bieber en Justin Bieber vierden op veertien september nog hun vierde huwelijksverjaardag, maar toch kunnen velen de afgelopen relatie tussen Justin en Selena Gomez niet loslaten. Volgens Jelena-fans zou Hailey Justin van haar hebben afgepakt. Het model praat nu voor het eerst over de beschuldigingen in een podcast-aflevering van Alex Cooper’s ‘Call Her Daddy’ en onthult dat ze Selena Gomez zelf nog heeft gesproken. “Ik had nooit iets met Justin terwijl hij in een relatie zat.”