LETTERLIJK. Dit zijn alle beschuldigingen in ‘The Voice of Holland’-schandaal: “Uit het niets stak hij z'n hand in m’n broek”

ShowbizzDe getuigenissen in het Nederlandse online programma ‘BOOS’ over de wantoestanden bij ‘The Voice of Holland’ doen heel wat monden openvallen. Bandleider Jeroen Rietbergen vroeg verschillende vrouwen om af te spreken in hotels en stuurde dickpics, terwijl zanger Marco Borsato meerdere jonge vrouwen betast zou hebben. Tegen Ali B werd dan weer aangifte gedaan wegens verkrachting. Hieronder kan u alle getuigenissen woord voor woord nalezen. 

26 reacties

 • Elle Devee

  4 maanden geleden
  De reactie van de heer De Mol in de reportage zegt genoeg over de toxische sfeer op die werkvloer. Machtige mannen die zich boven alle wetten van fatsoen verheven voelen. Zou dat niet de reden zijn dat die meisjes niet eerder officieel klacht hebben neergelegd. Want het was wel geweten in de wandelgangen van The Voice. Dat blijkt ook uit de reportage. Waarom hebben ze dan niet eerder ingegrepen, tenminste onderzoek ingesteld.
 • luc Meskens

  4 maanden geleden
  Waar rook is de kans op vuur groot . Hopelijk krijgen ze hun verdiende loon . Zij denken dat ze alles mogen en kunnen !!!
 • Vladimir De Leeuw

  4 maanden geleden
  Tja, als dat allemaal waar is, dan zijn daar toch wel degelijk bewijzen van. Het getuigt van fatsoen en respect voor onze democratische rechtstaat om erop te wijzen iemand onschuldig is zolang het tegendeel niet bewezen is. Persoonlijk onthoud ik me dus van commentaar en wacht af tot een gerechtelijk onderzoek is afgerond en de rechter een oordeel heeft kunnen vellen. En nog een opmerking in de rand: er bestaat een begrip dat "uitlokking" of "provocatie" heet. Een rechter oordeelt daarover.
 • maria mulder

  4 maanden geleden
  Eerst de onderzoeken afwachten of het allemaal wel waar is .Mocht dat het geval zijn zullen ze wel gepast gestraft worden .
 • Erik De Muynck

  4 maanden geleden
  In Amerika zaten ze al in het gevang in afwachting van hun proces.