Letitia Wright zoals ze te zien was in de eerste Black Panther-film
Volledig scherm
Letitia Wright zoals ze te zien was in de eerste Black Panther-film © AP

Letitia Wright gewond na stunt op de set van ‘Black Panther: Wakanda Forever’

FilmActrice Letitia Wright (27) is gewond geraakt op de set van de nieuwe film ‘Black Panther: Wakanda Forever’. Dat bevestigt een woordvoerder van Marvel aan Variety. De actrice mag binnenkort het ziekenhuis weer verlaten. 

 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 2. RECENSIE. ‘The Bear’: “De meest stressvolle show sinds ‘Succession’”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘The Bear’: “De meest stressvol­le show sinds ‘Succession’”

  Chaos in de keuken op Disney+. In de achtdelige dramareeks ‘The Bear’ maakt u kennis met het ongerijmde keukenteam van een jonge topchef, die van de hoogste culinaire echelons moet neerdalen om de stuurloze broodjeszaak van z’n overleden broer uit de stront te trekken. Met de tegenwerking van pittige collega’s en familieleden probeert hij de zaak op de rails te krijgen terwijl hij ook nog eens een beer van een angststoornis moet zien te temmen. Maar of er ook meer op het menu staat dan alleen stress en zweet? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.