Lesley-Ann Poppe en Kevin.
Volledig scherm
PREMIUM
Lesley-Ann Poppe en Kevin. © Dieter Bacquaert

Lesley-Ann Poppe is dol op haar au-pair: “Het kost redelijk wat geld, maar nu moet ik mijn carrière niet langer op een lager pitje zetten”

ShowbizzMet drie kinderen in huis geniet Lesley-Ann Poppe (42) volop van haar groene oase, pal naast een van de drukste winkelstraten van ons land, de Meir in Antwerpen. Dat is maar goed ook, want ondanks eerdere uitspraken is een vierde kind niet langer uitgesloten. “Koningin Mathilde heeft er volgens mij ook vier op de wereld gezet met een keizersnede. Het kán dus,” vertelt Lesley-Ann. Een gesprek over hun woning en tuin met een prijskaartje, het nut van een au-pair en waarom we haar steeds minder vaak op tv zien.

3 reacties

 • Evelyne Schillemans

  3 maanden geleden
  Waarom heb je dan gekozen voor kinderen?
 • MYRTHE PASS

  3 maanden geleden
  42 jaar en ze wil nog een kind. Haar jongste is nog maar 8 maanden oud.
 • nicole desseyn

  3 maanden geleden
  Als ge kinderen op de wereld zet moet je er zelf voor zorgen en iet in handen van vreemden geven , wij gingen ook werken maar stonden wel in voor de opvoeding van onze zoon !
 1. ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’-winnaars Ayse en Lorenzo trouwen volgende maand in Italië: “De regels zijn daar heel streng, maar het wordt een feest”
  PREMIUM
  Showbizz

  ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’-win­naars Ayse en Lorenzo trouwen volgende maand in Italië: “De regels zijn daar heel streng, maar het wordt een feest”

  Zonder de pandemie waren Ayse (32) en Lorenzo (31), winnaars van het VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’, vorig jaar al getrouwd, maar volgende maand is het dan toch eindelijk zover. Dan geven ze elkaar hun jawoord in het romantische Italië. “Onze wettelijke trouw doen we later, dan kan ik mijn kleed nog eens dragen", lacht Ayse. Daarna nemen ze een andere grote beslissing: waar zetten ze hun pop-uprestaurant verder?
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.