Lesley-Ann Poppe herkende Steve Bakelmans: “Hij is een paar keer mijn pad gekruist”

Jan Aelberts
Vanmorgen werd er afscheid genomen van studente Julie Van Espen, die twee weken geleden om het leven werd gebracht door Steve Bakelmans. De moordenaar is overigens geen onbekende voor sommige mensen, waaronder Lesley-Ann Poppe. Zij herinnert zich de man maar al te goed. 

“De dader van die afgrijselijke moord is een paar keer mijn pad gekruist, toen hij aan het station aan het bedelen was”, vertelt Lesley-Ann (40) in TV Familie. “Hij was louche en je zag dat hij aan de drugs zat.” Ze vindt het hele verhaal vreselijk. “Ik vind het ongelofelijk dat iemand die in 2017 veroordeeld is voor verkrachting in 2019 wéér iemand kan verkrachten én nog vermoorden ook. Zijn eigen familie had hier al voor gewaarschuwd! Dit is wraakroepend, die moord had vermeden kunnen worden...”

“Ik woon ook in Antwerpen. En als je ziet wat er allemaal rondzwerft... Ik loop ’s avonds niet meer alleen op straat. Ik voel me vaak onveilig. Maar ja, de straffen zijn dan ook niet zwaar, hé. Die daders denken: als ik iemand verkracht en ik word gepakt, ben ik toch in geen tijd weer vrij. En het ergste van al: sommigen zeggen dat Julie daar maar niet had moeten zijn. Komaan, zeg! Die vent had dat gewoon niet moeten doen. Hij is de enige schuldige in dit vreselijke verhaal.”

Bekijk ook: 

Oom Bakelmans: “Steve is een manipulator”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • guy vermeulen

    die denkt dat ze alleen is die zijn pad heeft gekruist.. enkel om in de belangstelling te staan.