Exclusief voor abonnees

Lesley-Ann Poppe en Kevin moeten opnieuw een miskraam verwerken: “En toch willen we nog een kindje, we hebben zelfs al een naam”

Lesley-Ann Poppe met haar man Kevin.
Dieter Bacquaert Lesley-Ann Poppe met haar man Kevin.
Lesley-Ann Poppe (39) die het met de negen jaar jongere Kevin aanlegt, dat werd destijds op hoongelach onthaald. Maar kijk, drie jaar later zijn ze nog altijd samen en krijgen de criticasters lik op stuk. Ze hebben intussen groot geluk gekend, zoals de geboorte van hun zoontje, maar ook fel verdriet, zoals onlangs nog, bij hun tweede miskraam.  

Het wordt een Valentijn zonder veel toeters en bellen ten huize Lesley-Ann Poppe. “Kevin en ik vieren de liefde gewoon lekker thuis bij de open haard, met een glaasje, een kaasje én een goede film. Meer moet dat voor ons niet zijn”, klinkt het. Geen uitgebreid diner dus, en daar is meer dan één reden voor. “Ik moet toch wat op mijn lijn letten, want het gevaar om te verdikken loert altijd om de hoek. Als ik niet bewust bezig ben met mijn gewicht, vliegt er zo weer dertig kilo bij. Dat is een strijd voor de rest van mijn leven. Kevin heeft meer geluk, die heeft het metabolisme van een 14-jarige. Hij kan als tussendoortje doodleuk een hamburger eten en geen gram bijkomen. De gelukzak!”

Schuilt er een toverformule achter je gewichtsverlies van 31 kilo?

Lesley-Ann: “Nee, het is gewoon een kwestie van meer calorieën verbranden dan je er binnenkrijgt.”
Kevin: “Die vraag krijgt ze heel vaak.”
Lesley-Ann: “Een grote speler in de dieetwereld deed me een financieel voorstel om hun uithangbord te worden, maar ik heb op het laatste moment afgehaakt. Ik vond dat niet fair, want het enige wat volgens mij helpt, is minder eten en drinken én meer sporten.”

Dat sporten doen jullie samen.

Kevin: “We hebben een personal trainer onder de arm genomen met wie we bijna elke middag werken.”
Lesley-Ann: “Plezant dat we dat samen kunnen doen. Dat motiveert enorm. We hebben wel elk een ander doel: ik wil afvallen, Kevin wil bijkomen.”
Kevin: “Vooral spiermassa dan. Ik wil graag wat afgelijnder voor de dag komen.”

Wat vind jij van de ‘nieuwe’, afgeslankte Lesley-Ann, Kevin?

Kevin: “Eerlijk? Ik vond de vorige ook heel leuk. Maar dat weet ze.”
Lesley-Ann: “Kevin vond het in bed plezanter toen ik dikker was (lacht).”
Kevin: “Dat moet je niet zeggen, hé. En ik vind haar nog steeds mooi, hoor!”
Lesley-Ann: “Ja, stop maar schat. Mijn moeder leest dit ook (lacht). Maar dat is wel de reden dat ik zo lang gewacht heb met afvallen. Als Kevin had gezegd: doe er iets aan, dan was ik sneller vermagerd. Maar ik ben getrouwd met een man die ook houdt van rondere vrouwen.“
Kevin: “Ik heb Lesley-Ann altijd even graag gezien. Ze moet vooral doen waar ze zich goed bij voelt.”
Lesley-Ann: “Voor alle duidelijkheid: van de commentaren op mijn gewicht heb ik mij nooit iets aangetrokken.  Ik ben afgevallen op doktersbevel, omdat ik diabetes aan het ontwikkelen was. Los daarvan heb ik altijd goed in mijn vel gezeten. Dan ben je gelukkig en doet de rest er niet toe. Die boodschap wil ik ook meegeven aan jonge meisjes met complexen. Uiteindelijk worden we allemaal oud en lelijk (lacht).”

Je hebt 27% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Mathieu Peeters

    Waarom moet dat elkeen weeral weten. Zulke zaken dienen verwerkt tussen de echtlingen. Maar moeten zeker nooit gebruikt worden om in de belangstelling te oen staan. Walgelijk dat het zo gebeurt.

  • Bettina De mol

    Ik wens jou het allerbeste met je gezinnetje en laat u niet ondermijnen door commentaar, je doet wat jij wil en succesvol, liefs en groetjes van Betty