Lesley-Ann Poppe dochtertje Lily-Jane, partner Kevin en zoontje Gabriel. In Story vertelt de zakenvrouw over haar leven als moeder van twee.
Volledig scherm
PREMIUM
Lesley-Ann Poppe dochtertje Lily-Jane, partner Kevin en zoontje Gabriel. In Story vertelt de zakenvrouw over haar leven als moeder van twee. © Dieter Bacquaert

Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin halen au pair in huis: “Mocht ik jaloers van aard zijn, had ik geen leven meer”

Showbizz“Als huisvrouw zou ik ongelukkig zijn.” Sinds de komst van Lily-Jane op 3 december is het gezin van Lesley-Ann Poppe (41) een telg rijker, maar haar carrière op een lager pitje zetten, daar denkt ze niet aan. Om haar huishouden draaiende te houden, hebben zij en haar man Kevin (32) de hulp ingeroepen van een au pair. Ze vertelt hoe dat praktisch in zijn werk gaat - “het is niet goedkoop” -, of ze last heeft van jaloezie en dat ze haar kinderwens nu moet opbergen. “Ik mag niet meer. Het gezondheidsrisico voor de baby en mij zou te groot zijn.”

7 reacties

 • Pascale Smets

  2 weken geleden
  Goed zo Lesley-Ann! Ik ben ook na een keizersnede de week nadoen weer gaan werken in eigen zaak! Vrouwen met een eigen zaak moeten sterk zijn en als je luistert naar je lichaam kan je veel.
 • Ineke Bijnens

  2 weken geleden
  Niet te zwaar tillen en het rustig aan doen is niet hetzelfde als zes weken platte rust, benieuwd welke dokter zoiets zou voorschrijven. Het zou wat zijn voor de mama's zonder au pair...
 • tom desutter

  2 weken geleden
  Zelf ben ik een vader van 2 kinderen. Mijn vrouw heeft gekozen voor de carrière.Ik heb gekozen voor voltijds huisvader. Het is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt.
 • Greet Dendas

  2 weken geleden
  Toffe dame...ik bewonder haar werklust en vooral,nog veel geluk voor je toffe familie
 • Marko Decandt

  2 weken geleden
  Daarin herken je dan de supervrouwen, die die huishouden en werk kunnen combineren. Lesley-ann is het absoluut niet, maar dat is geen verrassing denk ik.
 1. Zwangere Lesley-Ann Poppe wil van haar dochter een sterke vrouw maken: “Ik ga mijn meisje leren dat kritiek onbelangrijk is”
  PREMIUM
  Showbizz

  Zwangere Lesley-Ann Poppe wil van haar dochter een sterke vrouw maken: “Ik ga mijn meisje leren dat kritiek onbelang­rijk is”

  Ze wonen in hartje Antwerpen, maar Lesley-Ann Poppe (41) en haar man Kevin (32) hebben andere dingen aan hun hoofd dan avondklokken en lege terrassen. Eind november verwelkomen ze hun dochtertje. Een zusje voor Benjamin (12, uit een eerdere relatie van Lesley-Ann) en Gabriël (3). En dit keer is er geen sprake van overtollige zwangerschapskilo’s.
 2. Gunther Levi en Charlotte vieren 5 jaar huwelijk, maar corona zorgt voor spanning: “Hij is constant thuis. Mannekes, ik heb al gevloekt”
  PREMIUM
  Showbizz

  Gunther Levi en Charlotte vieren 5 jaar huwelijk, maar corona zorgt voor spanning: “Hij is constant thuis. Mannekes, ik heb al gevloekt”

  Ondanks het bizarre jaar dat ook zij achter de rug hebben, gaat het Gunther Levi (44) en zijn vrouw Charlotte Nollet (39) voor de wind. Voor Gunther vielen de optredens van de Romeo’s weg, maar hun Frikandel XXL blijkt een monstersucces, en Charlotte scoort met haar nieuwe modelijn. Maar corona speelt hun gezinsleven toch wel parten, en het koppel getuigt daar heel open over. “Ik heb serieus gevloekt op Gunther het voorbije jaar”, zegt Charlotte. “Want eerlijk? Het werkt op mijn zenuwen dat hij nu elk weekend thuis is”
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'