Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin.
Volledig scherm
Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin. © Instagram @lesleyannpoppe

Lesley-Ann Poppe (41) bevallen van derde kindje: “Ons kleine wondertje”

ShowbizzLesley-Ann Poppe (41) en haar man Kevin (32) zijn de trotse ouders geworden van Lily-Jane, zo laat het koppel weten via Instagram. De twee kregen een dochtertje en verwelkomen zo een zusje voor Benjamin (12) en Gabriël (4). Het is hun tweede kindje samen.

3 reacties

 • imke de meester

  2 maanden geleden
  waarom toch zulke citroen reacties, laat die mensen nu toch gelukkig zijn, en willen die 3 kindjes hebben dan is dat hun zaak, er zijn zoveel koppels die geen kindjes willen dat is ook hun zaak, en wat die kinderbijslag betreft ik vind het eerlijker vanaf 3 kinderen geen kinderbijslag meer. 
 • Jean-Pierre Browaeys

  2 maanden geleden
  Typisch recente Vlaamse hype "het derde kindje". En wat met de overvolle planeet? En het klimaat? Waarom zou ik nog inspanningen doen voor het milieu, terwijl anderen overal in de wereld al maar meer kindjes maken. Mijn voorstel: slechts kinderbijslag voor de eerste twee kinderen. Met het uitgespaarde geld kunnen andere, meer belangrijke uitgaven gedaan worden. Jean-Pierre Browaeys
 • Anne Jacobs

  2 maanden geleden
  Heel veel geluk aan jullie beiden en de twee broertjes, het zal wel een klassedame worden, nu al op en top aangekleed zie ik (broekje)
 1. Lesley-Ann Poppe maakte heel wat ongewenste intimiteiten mee: “Als je er iets over zei, was je een seut”
  PREMIUM
  Showbizz

  Lesley-Ann Poppe maakte heel wat ongewenste intimitei­ten mee: “Als je er iets over zei, was je een seut”

  Vorige week lanceerde hulplijn 1712 een nieuwe campagne rond grensoverschrijdend gedrag in de sport- en cultuursector. Een probleem dat wijdverspreid is, weet ook Lesley-Ann Poppe (41). Zij is nu een gerespecteerde zakenvrouw, maar vroeger had ze een heel ander imago. Ze maakte dan ook meer dan eens bedenkelijke zaken mee. “Mannen die me professioneel van alles beloofden in ruil voor seks: ik heb het meermaals moeten aanhoren.”
 1. Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv
  Play
  Groeten Uit

  Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv

 2. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'