Instagram
Volledig scherm
© Instagram

“Leontine en de kinderen aangeslagen door klacht tegen Marco Borsato”

ShowbizzLeontine Borsato (54) is erg aangedaan door de klacht tegen Marco Borsato.”En ook hun kinderen hebben het erg moeilijk”, klinkt het bij RTL Boulevard. Eerder deze week beschuldigde een 22-jarige vrouw de Nederlandse zanger van misbruik. Het vermeende slachtoffer zegt vanaf haar vijftiende seksueel te zijn misbruikt door Borsato.

24 reacties

 • Brigitte coenen

  5 maanden geleden
  Ik kan maar 2 redenen bedenken, ofwel willen de dames zelf in de belangstelling staan ofwel willen de dames er geld uitslaan.
 • Patricia Bursens

  5 maanden geleden
  Als kind moet je wel eerst met je eigen gevoelens afrekenen voordat je die stap naar buiten zet. Zeker als het een geacht figuur is. Zijn vrouw en kinderen hebben er geen schuld aan maar ook bekende mensen hebben hun duistere kant. Recht moet geschieden,hoedanook.
 • ERWIN minnebo

  5 maanden geleden
  In de plaats van Marco zou ik klacht neerleggen en schadevergoeding vragen (een heel hoge dan) , want wat is dat die huidige mode van klagen, vuilmaken zonder bewijzen. Zowel die verslaggever als de vrouw die klaagt moeten voor de kosten opdraaien en dan nog eens een schadeloosstelling . Als ze misbruikt werd op haar 15de dan kon ze zelf reeds klacht indienen op haar 18de verjaardag... maar nee afwachten wat er gebeurd met andere mannelijke aangeklaagden om dan op de proppen te komen.
 • Hendrik Peetersen

  5 maanden geleden
  Beste M Verdonck, uw sympathie voor de dader verbaast meer dan het medeleven van de meeste met de slachtoffers.
 • André Vermaelen

  5 maanden geleden
  Beste Verdonck, kijk op YouTube het programma van Jan en Dennis dan zal je merken dat het wel degelijk integere programmamakers zijn. Zelf naar de politie stappen is nogal moeilijk, zij zijn niet onder het rokje gegrepen.