Leonardo DiCaprio
Volledig scherm
Leonardo DiCaprio © AFP

Leonardo DiCaprio spreekt beschuldigingen van Braziliaanse president tegen

showbizzLeonardo DiCaprio (45) blijft organisaties steunen die zich inzetten voor de Amazone. De acteur en milieu-activist heeft op Instagram expliciet tegengesproken dat hij geld zou hebben gegeven aan organisaties die verantwoordelijk zouden zijn voor branden in het Amazonegebied. De Braziliaanse president Jair Bolsonaro had DiCaprio daarvan beticht.

3 reacties

 • Baldr VanHoek

  1 jaar geleden
  Onvoorstelbaar die politici... altijd maar mensen engageren voor hun belangen van individueel belang. In Belgie net hetzelfde verhaal om kerncentrales langer te moeten open blijven terwijl waterstofgas ondertussen de grond kan worden ingeduwd. Wij hebben geen nood aan zo'n energiebeleid waar enkelingen graag hun belangen eerst stellen ten nadele van de echte vervangers van wat nu bestaat. Alternatieve energie dient politici om te houden wat is en niet te vernieuwen.
 • Kristine Delacourt

  1 jaar geleden
  Het was wel opvallend hoe de internationale berichtgeving steeds maar over Brazilie ging, terwijl over de immense branden in Bolivia, aangestoken door aanhangers van Evo Morales, weinig gezegd werd. Men moet voorzichtig zijn met beschuldigen tot men met zekerheid weet wat er gebeurd is en wie het gedaan heeft.
 • Leonarda Van Opbroecke

  1 jaar geleden
  Goed zo Leonardo. Overal ter wereld hetzelfde met die politici. Nergens nog bezig met de toekomst van hun land enkel hun machtspositie.
 1. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis