Exclusief voor abonnees

Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ breekt harten: “Hij leidt een dubbelleven en sprak op één dag met verschillende meisjes af”

VTM
Net nu Lenny (37) uit ‘Blind Getrouwd’ liefdesgeluk lijkt te hebben gevonden bij Chloé uit ‘Expeditie Robinson’, steken kwalijke verhalen de kop op die z’n reputatie geen deugd doen. Enkele ex-liefjes van de gewezen friturist hebben zich naar eigen zeggen verenigd in de online groep ‘slachtoffers’. Enkele van die ‘slachtoffers’ willen nu een boekje over Lenny opendoen.

Bekijk ook: Het beslissingsmoment van Lenny en Jolien

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
38 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Hundra Raemdonck

  Typisch aan de mensheid... Vastklampen aan wat mensen fout gedaan hebben.. Precies of die dames hebben zo een vlekkenloos parcours afgelegd. Lenny staat in de picture dus hopen er nu iets uit halen waarschijnlijk, laat iedereen eens leven.

 • Maria Scheuts

  Van bij de eerste uitzending had ik een naar gevoel bij Lenny.

 • Francois stras

  heel vreemd ,psychologen hebben heel veel kandidaten gescreend en daaruit kwam Lenny uit als geschikte kandidaat....of kennen de psychologen hun vak niet ,of is het een titel " psycholoog " dat niets voorstelt ? en geen enkele meerwaarde voor de maatschappij.

 • Fleur Lahousse

  Haha..is ook een manier om in de boekskes te komen zeker? Er zullen plots namen opduiken dat de Lenny nog nooit zal gehoord hebben, maar dié zullen net het strafste verhaal vertellen. Ook altijd goed voor de media, als het maar opbrengt. Chloé schatteke, Lenny.. negatieve reclame IS OOK RECLAME ! Veel geluk samen cuties

 • didier de coster

  dit was gewoon reclame voor zijn frietkot letterlijk én figuurlijk