Leen Dendievel en Udo geven groots huwelijksfeest in 't grootste geheim

Leen Dendievel & Udo
Dieter Bacquaert Leen Dendievel & Udo
Net zoals ze een jaar geleden in het grootste geheim 'ja' zeiden tegen elkaar, hebben Leen Dendievel (35) en Udo Mechels (43) vorige week donderdag ook hun trouwfeest gegeven. Heel intiem, met alles erop en eraan - zo blijkt - en met een resem BV's op de gastenlijst. Karen Damen, Silvy De Bie, Kris Wauters en heel wat collega-acteurs: allemaal kregen ze de instructies om te zwijgen. En dat is gelukt, want niemand van de buitenwereld was op de hoogte.

Het koppel blijkt een krak in dergelijke geheimhoudingen, want exact een jaar geleden onthulde Leen Dendievel in het Eén-programma 'Het zomert' uit het niets dat zij en Udo in het huwelijksbootje waren gestapt. Ver weg van alle fans en camera's, gewoon in hun tuin. Geen kat die het wist. "Ik ben de vrouw van mijn man geworden", zei de 'Thuis'-actrice toen. "We wilden het bescheiden houden, met weinig mensen. Een feest volgt nog." En zo geschiedde.

Leen en Udo zijn al 5,5 jaar samen. In de zomer van 2017 vroeg hij haar ten huwelijk. "Ik ben nooit op zoek gegaan naar de liefde. Ik was 30 toen ik Udo leerde kennen. Eens je de ware liefde gevonden hebt, doe je daar alles voor", aldus Dendievel in een eerder interview.




11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • brigitte Garré

  Een groots feest en intiem, dat spreekt zichzelf al tegen en wie is geinterresseerd naar Udo's doen en laten, ge hoort en ziet hem nergens, waar treedt die man op ? Achteraf zelf de pers inlichten dat je feestje hebt gegeven .....schamelijk.

 • Carine De Rycke

  in het grootste geheim trouwen en nadien in de krant zetten vreemd gedrag toch ?????

 • Noël Onselaere

  Ik denk niet dat het gewone volk en de pers zo geïnteresseerd zouden zijn in een privé-huwelijksfeest. Het zijn acteurs, en daarmee is alles gezegd.

 • zina riffia

  Ja dat is gewoon om te zeggen. Kijk we hebben een groot feest gegeven, het was een groot geheim. Nu mogen jullie het weten. Euhm, who cares?? Geheimen verklap je niet, ook niet achteraf. :-)

 • Regine Tytgat

  Gefeliciteerd met jullie huwelijk. En groot gelijk dat jullie er geen grootse show van gemaakt hebben. Intiem, zoals jullie het wilden.