Leen Dendievel: “Als Bart De Pauw me vraagt voor een nieuwe reeks doe ik mee”

Leen Dendievel
Dieter Bacquaert Leen Dendievel
‘Thuis’-actrice Leen Dendievel (35) zou meedoen aan een nieuwe reeks van Bart De Pauw als hij haar dat zou vragen. Dat vertelde ze in een gesprek met met Alex Agnew op diens podcast. “Waarom zou ik verbrand zijn als ik het doe?”

“Ik ga nog naar films van Woody Allen (Amerikaanse regisseur die beschuldigd werd in de #metoo-affaire) kijken want ik ben een grote fan”, vertelt Leen. “Als morgen ‘Showbizz’ van Bart De Pauw uitkomt ga ik ook kijken, want dat gaat keigoed gemaakt zijn. Zal hij fouten gemaakt hebben? Waarschijnlijk, maar ik weet het niet.  Waarom zou ik verbrand zijn als ik in iets van hem zou meedoen? Ik zou meedoen als hij het me zou voorstellen. Sorry, maar ik vind het gewoon een goede tv-maker.”

De actrice maakt de vergelijking met Woody Allen. “Als hij mij morgen zou bellen voor een rol zou iedereen het vreemd vinden als ik níet zou meedoen. Als Bart De Pauw het zou vragen zou iedereen dat wél vreemd vinden? Geef toe dat dat een beetje raar is.”

Eind 2017 kwam Bart De Pauw in opspraak tijdens de #metoo-affaire. Hij werd onder meer beschuldigd van stalking van een actrice.
21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Regine Tytgat

  Laat je door niemand tegenhouden Leen!

 • mario van haesendonck

  Goed leen ! de beste in zijn vak !

 • Leon Verhaegen

  Groot gelijk leen ! Want wie nooit fouten maakt werpe de eerste steen

 • Mich Desy

  Bart De Pauw was authentiek op TV. Niet staged en tof in zijn creativiteit. Wie doet het hem na...

 • Henri Eerens

  Tof van je Leen, het verschil zit hem niet in grootse dingen doen.