Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Leen Demaré over de toekomst na haar ontslag: “Ik heb nog nooit gesolliciteerd”

ShowbizzLeen Demaré (57) was maandag te gast in ‘Wordt Vervolgd’, het Radio 1-programma van Annemie Peeters. Daar vertelde de presentatrice voor het eerst vrijuit over haar ontslag, en over de toekomst na dat plotse ontslag. “Ik heb nog nooit gesolliciteerd”, aldus Leen, die 33 jaar bij de radio werkte.

64 reacties

 • Jan Boden

  1 jaar geleden
  Met dank aan onze loonbarema's die maken dat iemand van 25 jaar 40 % goedkoper is dan iemand van 57 jaar.
 • Ivan Willems

  1 jaar geleden
  Ik begrijp niet wat de strategie van de openbare omroep is om iemand na 33 jaar dienst te ontslaan. Persoonlijk ben ik nu ook geen fan van haar, maar dat verdiend zij niet, of niemand niet. En dan op een paar jaar van haar pensioen af. Ik raad haar aan om als PR aan de slag te gaan. Baby the way, is Leen Demare geen jurist van opleiding??
 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  En dat maakt ze dan bekend via het Twitter kanaal van Radio 1 (VRT) ??
 • Chris Verstraete

  1 jaar geleden
  Ik vind het ontslag van Leen Demaré geen juiste beslissing. Procedurieel mag het dan wel in orde zijn, toch was het helemaal niet zinvol haar te ontslaan omdat Leen nog steeds heel goed aan het profiel beantwoordt als radiopresentatrice voor Joe. Haar leeftijd zou daar geen rol in mogen spelen, maar wat dan wel (?) , juist ...ik weet het ook niet, dus!
 • Peter Lysens

  1 jaar geleden
  Il ben nooit een fan geweest van haar, maar konden ze iemand met 33 jaar ervaring NERGENS anders achter de schermen gebruiken?
 1. Netflixreeks ‘Lupin’ gebruikt Axelle Reds hit ‘Sensualité’: streaming met 20% omhoog
  Muziek

  Netflix­reeks ‘Lupin’ gebruikt Axelle Reds hit ‘Sensualité’: streaming met 20% omhoog

  ‘Sensualité’ van Axelle Red is intussen al 28 jaar oud, maar nog even populair als toen de hit geboren werd. En daar heeft de nieuwe Netflixreeks ‘Lupin’ veel mee te maken. ‘Sensualité’ zit immers in de eerste aflevering van de Franse reeks, die twee weken na release al 70 miljoen mensen bereikte. Het record van ‘The Queen’s Gambit’, met 10 miljoen minder kijkers, is daarmee verbroken.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"