Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Leen Demaré (59) maakt de balans op: “Grootmoeder worden? Daar ben ik nog niet aan toe”

Showbizz36 jaar geleden begon het allemaal op Radio 1, en momenteel maakt Leen Demaré (59) nog steeds radio, voor Nostalgie. “Ik vroeg het me afgelopen week nog af: word ik in januari nu 59 of 60?” Het laatste dus, en dan is het tijd om de balans eens op te maken. Een gesprek over haar jeugd, carrière, haar dochter, ouder worden en een verlangen naar privacy. “Ik hoef niet de hele tijd mensen om me heen, ik weet me dan soms geen blijf.”

10 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Mijn vrouw en ikzelf zijn 62 en hebben al kleindochters van 9 en 12. En we vinden dat fantastisch!!!! En dat Leen denkt en doet wat ze wilt!
 • christianne bruyland

  2 maanden geleden
  Het is toch niet aan ons om onze kinderen te zeggen wanneer ze ouders mogen worden. Onze kleinkinderen zijn ons grootste geluk en we hebben liefde te kort om terug te geven.
 • Patrick Marinus

  2 maanden geleden
  Ik snap dat ze niet teveel mensen om zich heen wil, ik ben zelf ook zo. Maar er is niks dat zo een gevoel van rijkdom en geluk geeft als een kleinkind dat naar je lacht. Ik ben op m'n 59ste opa geworden en ik geniet elke keer als ik ze zie. Ze zeggen dat je ze liever ziet dan je eigen kinderen. Dat is niet waar, je ziet ze minstens even graag maar op een andere manier omdat je ondertussen een pak meer levenservaring hebt. Mijn kleinkinderen houden mij jong, geloof me. Zaaaalig!
 • Monique Moens

  2 maanden geleden
  Wat je niet kent mis je niet. Ik dacht dat ook. Tot ik oma werd. Het meest zalige gevoel dat ik ken. Oma' aan de top.
 • Nancy Dejonghe

  2 maanden geleden
  Ik ben 48j en oma van een 3 jarig spookje, waarvoor alles wijkt als ze me nodig heeft...ik ben blij dat ik een jonge a ben, die nog lang hoopt te genieten van haar en toekomstige kleinkinderen
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?