Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

Leah Thys vertelt in open brief over loodzware periode: “De gebeurtenissen van de afgelopen maanden hebben mijn leven op z’n kop gezet”

ShowbizzEnkele maanden geleden ging ‘Thuis’-actrice Leah Thys (76) door een zeer moeilijke periode. Ze werd ernstig ziek door covid-19 en verloor ook haar echtgenoot, Jos De Man, aan dezelfde ziekte. In een open brief vertelt de ‘Thuis’-actrice over de afgelopen maanden. ‘Ik ben alles een plaats aan het geven. De tijd is dan ook nog niet rijp om hier al over te vertellen.’

6 reacties

 • Hilde Delalieux-Kips

  1 maand geleden
  Ik versta zo goed wat jij wil zeggen, Leah, ik verloor mijn echtgenoot eind april, wij waren ook 50 jaar samen, wat ' n gemis, het doet zoveel. pijn.
 • Robert De Cock

  2 maanden geleden
  We wensen jou van harte veel beterschap en vooral sterkte en levensmoed om door te gaan. Alles heeft zijn tijd. Na deze regen van tegenslagen komt alles weer op zijn plooi. En zal het beter gaan. "Carpe Diem". Je bent een sterke dame. Veel liefs.
 • Rita Steyaert

  2 maanden geleden
  Wat een dame! We wensen haar heel veel sterkte toe.
 • Jan De Korte

  2 maanden geleden
  Het ga je goed.
 • Georges Peleman

  2 maanden geleden
  Veel sterkte aan deze top dame!
 1. INTERVIEW. ‘Halloween Kills’-actrices Jamie Lee Curtis en Judy Greer: “De opnames waren héél eng”
  Play
  Film

  INTERVIEW. ‘Halloween Kills’-actrices Jamie Lee Curtis en Judy Greer: “De opnames waren héél eng”

  Jamie Lee Curtis kruipt in ‘Halloween Kills’ voor de zesde (!) keer alweer in de huid van horrorlegende Laurie Strode. De 62-jarige actrice, die amper 19 jaar was toen ze in de eerste ‘Halloween’ verscheen, zag doorheen de jaren heel wat tegenspelers de revue passeren, onder wie ook een resem acteurs voor het personage van Michael Myers aka ‘The Shape’. Sinds 2018 is die rol voor James Jude Courtney (64) weggelegd, die volgens Curtis wel erg ‘method’ te werk ging op de set: “James schermde zich volledig af van de rest en weigerde om met ons te praten.”