Leah Thys (75) mag ziekenhuis verlaten na coronabesmetting

ShowbizzOpsteker in droevige tijden voor Leah Thys (75). Vorige week verloor de ‘Thuis’-actrice haar echtgenoot, Jos De Man (88), aan corona en belandde ze ook zelf in het ziekenhuis met een zware coronabesmetting, maar ondertussen heeft ze het ziekenhuis mogen verlaten en is ze aan de beterhand, zo meldt VRT NWS. 

13 reacties

 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Goede actrice en ondanks haar rol heel populair, ziekenhuis verlaten is 1 ding maar genezen is een veel groter ding, daar spreekt men niet van als je uit het ziekenhuis komt dan weet je op geen maanden hoeveel je nog zal kunnen herstellen.
 • godelieve rigo

  1 maand geleden
  Spoedig beterschap Leah en sterkte met het verlies van u echtgenoot.
 • Daniël Maenhaut

  1 maand geleden
  Toffe dame, goed herstel verder !
 • Marcel Willems

  1 maand geleden
  Waren die niet gevaccineerd dan ,op die leeftijd waren ze wel al opgeroepen
 • Ingrid Beckers

  1 maand geleden
  Heel veel sterkte Leah.
 1. Zo denken onze Belgische dj’s over de annulatie van Tomorrowland: “Voor de organisatie en honderden toeleveranciers is het nog véél erger dan voor ons”
  Muziek

  Zo denken onze Belgische dj’s over de annulatie van Tomorrow­land: “Voor de organisa­tie en honderden toeleveran­ciers is het nog véél erger dan voor ons”

  Het zijn zware dagen voor de eventsector. Op donderdag raakte het nieuws bekend dat Tomorrowland dit jaar (wellicht) niet doorgaat. De burgemeesters van Boom en Rumst verbieden de uitgestelde editie van het festival eind augustus en begin september. Een zoveelste klap in het gezicht van de verschillende dj’s uit ons land, maar ook in dat van de organisatoren en toeleveranciers. “Voor hen is het nog véél erger dan voor ons”, vertelt dj Wout.