Lea Witvrouwen
Volledig scherm
PREMIUM
Lea Witvrouwen © Photo News

Lea Witvrouwen uit ‘Benidorm Bastards’ is mantelzorger voor haar autistische zonen: “Maar wat gebeurt er met mijn kinderen als ik er niet meer ben?”

ShowbizzTien jaar nadat het programma met een Emmy Award werd bekroond, zendt VTM Benidorm Bastards opnieuw uit. Een van de opvallende senioren is de nu 70-jarige Lea Witvrouwen. Zij houdt zich tegenwoordig vooral bezig met de mantelzorg voor haar zonen met autisme, al blijft de acteermicrobe kriebelen.

0 reacties

  1. Arthur krijgt black-out in ‘Belgium’s Got Talent’, Bart Peeters snelt hem te hulp: “Mijn mama dacht dat het in scène was gezet”
    Play
    TV

    Arthur krijgt black-out in ‘Belgium’s Got Talent’, Bart Peeters snelt hem te hulp: “Mijn mama dacht dat het in scène was gezet”

    Arthur Tilkins (23) uit het Limburgse Gingelom wordt vanavond helemaal geveld door plankenkoorts in ‘Belgium’s Got Talent’. De singer-songwriter is grote fan van Bart Peeters en brengt een eigen nummer. Maar na drie zinnen krijgt Arthur een black-out. Gelukkig snelt zijn grote idool hem te hulp. “Enerzijds gaf me dat nog meer stress, maar anderzijds gaf hij mij op dat moment raad waar ik nooit zelf op zou gekomen zijn.”