Lea Michele reageert op geruchten dat ze niet kan lezen: deelt grappige TikTok-video

Celebrities‘Glee’-actrice Lea Michele (36) heeft nu ook een TikTok-account en reageert meteen op de geruchten dat ze niet kan lezen. De theorie deed de laatste maanden veel de ronde op sociale media. Het startte als een grap, maar mensen begonnen al snel te zoeken naar écht bewijs. Nu gebruikt de zangeres het platform om zelf met deze roddel te lachen. Vorige maand was ze er echter nog niet mee gediend en noemde het erg seksistisch.

0 reacties

 1. ‘Temptation'-Pommeline geeft bodyshamers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”
  Play
  BV

  ‘Temptati­on'-Pommeline geeft bodysha­mers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”

  Pommeline Tillière (28) - bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island’ in 2017 - deelde onlangs een lingeriefoto van zichzelf op Instagram. Maar daar kreeg ze heel wat negatieve reacties op van bodyshamers. Op sociale media dient ze die mensen nu van antwoord: “Ik zit er dus niets mee in dat mensen me dik noemen. Ik hou van het leven, ik hou van eten. Af en toe mag je eens ongezond eten. Je leeft maar één keer.” Maar ze reageert niet alleen verbaal. Zo post Pommeline ook een filmpje waarin te zien is hoe ze wellustig op een hamburger kauwt: “Mjam, heerlijk”, smakt ze in bovenstaande video.
 2. “Lisa Marie Presley verloor voor haar dood 20 kilogram door medicatie”
  Celebrities

  “Lisa Marie Presley verloor voor haar dood 20 kilogram door medicatie”

  Weken voor haar dood had Lisa Marie Presley een duidelijk doel voor ogen: er tiptop uitzien voor de vele awardshows die op de planning stonden. Ze verloor maar liefst twintig kilogram en bracht een bezoekje aan de plastische chirurg. Helaas hield ze er daarvoor geen gezonde levensstijl op na, vertelden bronnen aan ‘TMZ’. Afslankmedicijnen en opioïden (zeer straffe pijnstillers) zorgden voor haar transformatie.