Lauren van 'K3 zoekt K3' brengt eerste single als RoodkapjeTijdens 'K3 zoekt K3' moest Lauren De Ruyck nipt de duimen leggen voor Marthe, maar de hoofdrol in de nieuwe musical 'Roodkapje' heeft ze wél te pakken. Tijdens de herfstvakantie gaat het stuk in première, maar nu werd de eerste single al gelanceerd.

Tijdens de herfstvakantie begint het grote avontuur voor Lauren, want dan staat ze in Antwerpen, Hasselt en Gent op de planken in haar eigen sprookjesmusical. Vandaag lanceert ze een eerste single: 'Ik wil vrij zijn'. En daarin bewijst ze dat ze haar zangkunsten nog niet verleerd is.

De andere hoofdrollen in de musical zijn weggelegd voor Deborah De Ridder, Jo Hens en Elke Buyle.

'Roodkapje, de sprookjesmusical' speelt in de herfstvakantie 2017 in Antwerpen, Hasselt en Gent, en in de kerstvakantie in Gent. Tickets en info: www.musichall.be
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • ISABEL FRANCOIS

    Mooie stem,leuk om naar te kijken en geen storende franse rrrrr.

  • Herman Hermans

    Dat zij niet tot de K3tjes behoort is een gigantische flater, net zoals Jinthra en kim. De huidige K3 is saai, saai, saai!