Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vriend en is nu ook plusmama: “Ik vroeg hem meteen of hij nóg eens papa wilde worden”

ShowbizzTussen Laura Lieckens (29) en haar ‘Blind Getrouwd’-echtgenoot Sonny werd het vorig jaar niets. En ook in de daaropvolgende maanden vond ze niet meteen het dekseltje dat op haar potje past. Maar de zoektocht is voorbij, want nu is er Yorben (29). Hij is elektricien, papa van Enthe (4), én ondertussen al een halfjaar haar vriend. En ze leerden elkaar kennen op een wel heel originele manier, vertelt de verliefde Laura in dit gesprek over hun relatie, plusmama zijn en de verstandverhouding met Yorbens ex.

3 reacties

 • Patrick Verbelen

  2 weken geleden
  Weer zo'n TV figurante die ineens komt aandraven met een nieuwe vriend, die ze eigenlijk al kende nog voor ze in ‘Blind Getrouwd’ haar intrede deed. Aan dat programma is niks echt, Fake. Zelfs in de reclame ertussen, wil men ons dingen doen geloven die niet echt zijn.
 • christianne bruyland

  2 maanden geleden
  Ik veronderstel dat ze voor dit interview ook betaald is geworden, maar eigenlijk zit ik er in de verste verte niet op te wachten, wat er met en rondom haar gebeurt.
 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  “Ik vroeg hem meteen of hij nóg eens papa wilde worden”. Zo lok je natuurlijk een man in je bed.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Staande ovatie voor Arthur na black-out en Soleil wist niet dat hij auditie moest doen: dit was ‘Belgium’s Got Talent’
  Play
  TV
  3

  Staande ovatie voor Arthur na black-out en Soleil wist niet dat hij auditie moest doen: dit was ‘Belgium’s Got Talent’

  Een rollercoaster van emoties in de derde voorronde van ‘Belgium’s Got Talent’ vrijdagavond. Ruth Beeckmans (39) had de slappe lach, An Lemmens (41) was diep geraakt na een emotionele act, Bart Peeters (61) pinkte voor het eerst een traantje weg en Davy Parmentier (38) kroop op de jurydesk van enthousiasme. Ook voor de kandidaten zorgde het imposante podium voor extra stress. Zo dreigde een black-out de 22-jarige Arthur te nekken.