Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vriend en is nu ook plusmama: “Ik vroeg hem meteen of hij nóg eens papa wilde worden”

ShowbizzTussen Laura Lieckens (29) en haar ‘Blind Getrouwd’-echtgenoot Sonny werd het vorig jaar niets. En ook in de daaropvolgende maanden vond ze niet meteen het dekseltje dat op haar potje past. Maar de zoektocht is voorbij, want nu is er Yorben (29). Hij is elektricien, papa van Enthe (4), én ondertussen al een halfjaar haar vriend. En ze leerden elkaar kennen op een wel heel originele manier, vertelt de verliefde Laura in dit gesprek over hun relatie, plusmama zijn en de verstandverhouding met Yorbens ex.

3 reacties

 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Weer zo'n TV figurante die ineens komt aandraven met een nieuwe vriend, die ze eigenlijk al kende nog voor ze in ‘Blind Getrouwd’ haar intrede deed. Aan dat programma is niks echt, Fake. Zelfs in de reclame ertussen, wil men ons dingen doen geloven die niet echt zijn.
 • christianne bruyland

  1 jaar geleden
  Ik veronderstel dat ze voor dit interview ook betaald is geworden, maar eigenlijk zit ik er in de verste verte niet op te wachten, wat er met en rondom haar gebeurt.
 • Gerard Braeckmans

  1 jaar geleden
  “Ik vroeg hem meteen of hij nóg eens papa wilde worden”. Zo lok je natuurlijk een man in je bed.
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.