Laura Tesoro
Volledig scherm
PREMIUM
Laura Tesoro © De Zomer Van

Laura Tesoro gefrustreerd omdat ze haar zangcarrière maar niet op toerental krijgt: “Ze moet geduld leren hebben, de weg is lang voor iedereen”

Showbizz“Toen ik hoorde dat sommige clubs me niet wilden boeken, ben ik keihard beginnen wenen.” Als u dacht dat álles wat Laura Tesoro (24) aanraakt in goud verandert, dan is dit de realiteit: haar carrière is er een met twee snelheden. Alomtegenwoordig op tv, amper geboekt voor concerten - en dat was vóór corona al zo. Wij leggen haar frustraties voor aan muziekexperts en haar manager Stijn Peeters. 

  1. RECENSIE. ‘Een Echte Job’: “Lachen met puberaal gedrag van Laura Tesoro en Bart Kaëll”
    PREMIUM
    TV

    RECENSIE. ‘Een Echte Job’: “Lachen met puberaal gedrag van Laura Tesoro en Bart Kaëll”

    Onze tv-recensent Jelle Brans laat zijn kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je z’n mening in ‘Gezien’. Vandaag: ‘Een Echte Job’, een programma waarin 5 BV’s aan de slag gaan als verpleegkundige. De eerste aflevering leert vooral dat het programma eigenlijk nog moet beginnen, maar onze man heeft er - ondanks enkele bedenkelijke uitspraken en een jongleer-eens-met-bedpannen-sessie - een goed oog in. “De kans is niet gering dat Julie Van den Steen de interessantste deelnemer wordt.”