Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

Laura Rombouts is cipier én Miss België-kandidate: “Een miss mag ballen hebben, het moeten niet allemaal poppemiekes zijn”

ShowbizzAmper 1 meter 65 ‘groot’. Niet gespierd én in de running voor Miss België 2023. Een atypische cipier, Laura Rombouts (24). Maar toch staat ze haar vrouwtje in de gevangenis van Hoogstraten. Tussen 180 zware drugsdelinquenten, bendeleden en moordenaars. “In het begin floten ze mij na, maar nu respecteren ze mij. Dit ‘meisje’ is geen watje, hebben ze snél mogen ondervinden.”

3 reacties

 • Jenny Van Goubergen

  5 maanden geleden
  Ik vind je een goede kandidate en je mag er best wezen met je goed figuur en gezichtje! Mijn stem heb je al verdiend ;)
 • Anthony Vandooren

  5 maanden geleden
  Tis een schoontje
 • Cecarine De Smet

  5 maanden geleden
  Hopelijk win je!! Mijn steun heb je!!
 1. Taylor Swift blijft de grote winnaar: alles wat je moet weten over de People’s Choice Awards 2022
  SHOWBIZZ

  Taylor Swift blijft de grote winnaar: alles wat je moet weten over de People’s Choice Awards 2022

  Dinsdagavond vonden voor de 48ste keer de People’s Choice Awards plaats in Santa Monica, Los Angeles. Ieder jaar worden er veertig prijzen uitgereikt in de categorieën ‘film’, ‘tv’, ‘muziek’ en ‘popcultuur’, die worden gestemd door de Amerikaanse bevolking. Vooral zangeres Taylor Swift en de Kardashians vielen opnieuw in de smaak. Opvallend: ook de veelbesproken fim ‘Don’t Worry Darling’ van Olivia Wilde viel in de prijzen.
 2. Ze is 24 jaar, R&B-zangeres en woont in Amsterdam. Wie is de mysterieuze dochter van Karen Damen in 'Familie'?
  Play
  Showbits

  Ze is 24 jaar, R&B-zangeres en woont in Amsterdam. Wie is de mysterieu­ze dochter van Karen Damen in 'Familie'?

  Gisteravond waren de kijkers van ‘Familie’ getuige van de eerste confrontatie tussen Vanessa en haar dochter Yoko. Het personage van Karen Damen (48) bleek 26 jaar geleden bevallen te zijn van een dochter, die ze onmiddellijk heeft afgestaan voor adoptie. De dochter duikt nu op, een rol voor Cyra Gwynth (27), een Belgische actrice/zangeres met Nederlandse en Filipijnse roots. De rol van Yoko is haar eerste grote acteerervaring. Showbits bracht de twee samen voor een eerste dubbelinterview, waarin Cyra meteen moest bekennen dat ze als kind grote fan was van K3. Bekijk het hele gesprek hier.