Laura Lynn en Lindsay gaan trouwen

facebook
Laura Lynn en Lindsay wachten allebei op een huwelijksaanzoek van hun vriend. In een interview met ShowbizzTV hebben de twee - uiteraard al lachend -verklaard met elkaar te zullen trouwen als hun vriendjes hen niet ten huwelijk vragen voor 1 januari. 

Afgelopen weekend stonden Laura en Lindsay samen op het podium tijdens het jubileumconcert van Lindsay. Achteraf werden de beste vriendinnen geïnterviewd. Tijdens dat interview werd hen gevraagd naar hun huwelijkswens. 

De twee willen naar verluidt graag trouwen en wachten op een huwelijksaanzoek. Lindsay en haar vriend Kris Bloemen verwelkomden eind 2017 een dochtertje. Laura Lynn verklaarde in 2016 al dat ze meteen ja zou zeggen als haar 10 jaar jongere vriend Matthias Lens op één knie zou gaan zitten. Om de mannen wat onder druk te zetten, stelden de vrouwen een deadline. Als de twee hen niet voor 1 januari ten huwelijk vragen... "Tja, wat dan?", vraagt Lindsay. En daar weet Laura heel snel een antwoord op: "Dan trouwen we met elkaar!". 

Mannen, jullie weten wat jullie te doen staat?
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Max Swinnen

  Ferm wijf die lindsay !!!!

 • Didier BRIGLIA

  allez gaan de bomma's van straat geraken!!!!!

 • André Van der Poorten

  Toch nie met mekaar hé .Haha !

 • roland arents

  Aan de titel te zien, dacht ik eerst dat die een koppel waren.

 • Marc Schepens

  Oh Ik dacht ze lesbisch waren de titel lezend hahaha