Chris Van Tongelen en zijn kinderen Toon en Laura in Primo
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Van Tongelen en zijn kinderen Toon en Laura in Primo © Dieter Bacquaert

Laura en Toon, de ‘onzichtbare’ kinderen van Chris Van Tongelen hebben geen ambitie om BV te worden: “Ik zou niet kalm kunnen blijven als fans boertig doen”

ShowbizzZijn tweede huwelijk met Brigitte, in Las Vegas, hun dochter Lila-Jane en zijn huidige relatie met Annelies: de fans van Chris Van Tongelen (53) en van De Romeo’s hebben er al veel over kunnen lezen. Minder bekend, zelfs redelijk onzichtbaar tot dusver, waren zijn twee kinderen uit zijn eerste huwelijk, Laura (26) en Toon (22). Primo bracht ze voor het eerst samen, voor een gezellige babbel over vroeger en nu.

1 reactie

 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Hij heeft alleszins een prachtige dochter, wat een mooie meid!!!
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.