Ga naar de mobiele website
^ Top

Laundry Day trapt jubileumeditie op gang

vmma
Het dancefestival Laundry Day op de Antwerpse linkeroever viert vandaag zijn twintigste verjaardag. Voor deze jubileumeditie haalt de organisatie alles uit de kast. Er zijn tien podia met allerlei muziekgenres, en naast de dj's zijn er ook live optredens van Belgische toptalenten.

Visueel heeft de organisatie ook alles uit de kast gehaald voor deze jubileumeditie. Maar liefst 200 omgebouwde zeecontainers zijn er opgesteld in de vorm van een zeester om ervoor te zorgen dat de bezoeker een 360 graden muziekbeleving ervaart. 

Maar het blijft natuurlijk een dance festival met een gevarieerd aanbod van house en techno over elektro en funk tot hip hop en R&B. Het festival bestaat nu 20 jaar en heeft een metamorfose ondergaan maar de naam die blijft behouden

Meer over2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Suzy Cools

    Voor ons ook niet meer. Opstelling was heel goed, maar breekt mijne mond het open over het "bonnekes"systeem! Technologie is heel ferm... maar niet voor bonnekes

  • Inge Zegers

    Niet meer wat het geweest is...vernieuwingen.... de opstelling was super maar daar is alles ook mee gezegd,zonde...voor ons geen wasjesdag meer volgend jaar!

Meld een bug