Lange wachtrijen voor eerste concert van Coldplay in Brussel

MuziekVanavond speelt Coldplay een eerste van vier concerten in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. En dat zorgt voor héél erg lange rijen. “We zijn nu ongeveer een uur aan het aanschuiven”, vertelt een van de aanwezige fans. “Ik vind dat niet zo heel erg, want het gaat natuurlijk om een wereldbekende groep. Ik had het dus wel verwacht.”

 1. Exclusief gesprek met de drie vrouwen in het leven van Willy Sommers: “Als hij spreekt, weet iedereen waar hij aan toe is”
  PREMIUM
  BV

  Exclusief gesprek met de drie vrouwen in het leven van Willy Sommers: “Als hij spreekt, weet iedereen waar hij aan toe is”

  Cindy (46), Luna (20) en Annemie (40). De echtgenote van Willy Sommers, hun dochter en zijn dochter uit een vorige relatie. Drie vrouwen, drie periodes uit zijn leven. Ze hebben veel gemeen, maar bovenal koesteren zij een grenzeloze liefde en trots voor hun man en papa. Voor het eerst - en speciaal voor zijn 70ste verjaardag - geven zij samen een interview in ‘Dag Allemaal’. “Bij elk optreden gaat de defibrillator mee.”
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.