Lana Del Rey
Volledig scherm
Lana Del Rey © EPA

Lana Del Rey beschuldigt Lorde van plagiaat

CelebritiesLana Del Rey (36) beweert dat Lorde melodieën van haar heeft gebruikt in nieuwe muziek. Dat meldt althans The Sun op basis van ingewijden. Volgens de Amerikaanse zangeres lijkt de muziek van Lordes nieuwe liedje ‘Stoned at the Nail Salon’ verdacht veel op dat van twee van haar hits: ‘Wild At Heart’ en ‘hope is a dangerous thing for a woman like me to have’.

 1. Jacques Vermeire geeft inkijk in financiën van De Kampioenen: “Daar houd ik 20 euro aan over, ik noem dat Mickey Mouse-geld”
  Play
  Showbits
  1

  Jacques Vermeire geeft inkijk in financiën van De Kampioenen: “Daar houd ik 20 euro aan over, ik noem dat Mickey Mou­se-geld”

  ‘FC De Kampioenen’-strips, een Monopoly-spel en nu ook bouwdozen, er komt geen einde aan de merchandise rond de populairste voetbalploeg van Vlaanderen. Maar wat houden de acteurs en actrices daar nu zelf van over. Showbits stelt de vraag aan Jacques Vermeire die als DDT jaren gebannen werd van de merchandise, maar nu wel als figuurtje opduikt in de bouwset. En Jacques rekent het graag voor ons uit. Ook benieuwd? Bekijk het in een nieuwe Showbits.