Lakens Ghislaine Maxwell verwijderd om zelfmoord te voorkomen

Ghislaine Maxwell zit vast in het Metropolitan Detention Center te New York.
AFP Ghislaine Maxwell zit vast in het Metropolitan Detention Center te New York.
De federale politie van New York heeft de kleding en lakens van Ghislaine Maxwell afgenomen. Men wil voorkomen dat ze zichzelf van het leven berooft, net als haar vroegere vriend Jeffrey Epstein. Maxwell draagt nu papieren kleding en slaapt op een matras zonder beddengoed. Dit meldt The New York Post.

Momenteel zit Maxwell vast in het Metropolitan Detention Center in Brooklyn, in afwachting van haar proces. Ze wordt ervan verdacht in samenwerking met Epstein minderjarige meisjes gerekruteerd te hebben voor seksuele handelingen. Daarom wordt er streng op gelet dat de vrouw niet wordt aangevallen door andere gedetineerden. 

Vorige week werd de jetsetter gearresteerd in een villa in de noordoostelijke staat New Hampshire, waar ze zich al geruime tijd schuil hield.

Dinsdag zal via een videoverbinding de eerste zitting plaatsvinden.

Lees ook:

BINNENKIJKEN. In deze villa hield Ghislaine Maxwell zich al die tijd schuil: “Laat ons zeggen dat we niet vriendelijk aangeklopt hebben”

Slachtoffer opgelucht na arrestatie vriendin Epstein: “Prins Andrew mag beginnen panikeren”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.