Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Laatste kans: Coldplay kondigt vierde concert aan in Koning Boudewijnstadion

MuziekHeb jij drie keer op rij naast een ticket voor Coldplay in het Koning Boudewijnstadion in Brussel gegrepen? Dan heb je geluk, want de Britse band organiseert nog een vierde en laatste concert in ons land. 

2 reacties

 • Dany Herman

  1 jaar geleden
  Als hij mij betaald dan kom ik af anders niet
 • Ronny Biesen

  1 jaar geleden
  En yep, wij maar vragen hoe het komt dat de cijfers omhoog gaan.
 1. KIJK. Voormalige miss (28) confronteert klanten wanneer ze grove berichten over haar uiterlijk leest tijdens online gesprek

  KIJK. Voormalige miss (28) confron­teert klanten wanneer ze grove berichten over haar uiterlijk leest tijdens online gesprek

  De Amerikaanse Whitney Sharpe (28) is een ex-miss en succesvolle zakenvrouw met een eigen verkoopbedrijf. W anneer het scherm per ongeluk wordt gedeeld tijdens een online gesprek met een potentiële klant, ziet ze grove berichten over haar uiterlijk. De mannen willen na het voorval verdergaan met het gesprek, maar Whitney beslist om hen te confronteren en filmt het hele gebeuren: “Het is onvergeeflijk!”
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.